Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
LIra,чоловік дзвонив на гарячу лінію, нібито обіцяли все виправити подивимось на наступний місяць як буде
дійсно, все виправили в цьому місяці вже правильні показники та нарахування. Нарахований борг сторнували
А я таки 01.07. подала те показания, что они мне сами приписали. Начислено у меня 0. Но висит долг за почти 900кВт которые они сами мне посчитали на перед. Но висят эти 900кВт по 2,64грн. Поэтому в этом месяце начислено 0,00, а я им заплачу за свои фактически использованные кВт. Т.е. буду гасить долг по мере фактического использования этих кВт. А зная, что у меня там задел в кВт по 2,64грн, то и кондиционер не так страшно включать
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
zuzunka, как раз июль-август А там уже и кондиционер не нужен будет.
-- 17 июл 2024 13:33 --
zuzunka писал(а):
Сами себя и наказали.
Не ну чесслово... Я бы поняла, если бы я забыла передать, не передала, а то ж нет, я передавала по 2м квартирам подряд. По одной они увидели, а по второй нет??!! Мое дело передать - я передала! У вас сбои - Ваши проблемы, никто бегать, названивать и что-то доказывать не будет.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Юлька85,а может то бонус такой рандомный .? Типа лотерии беспроигрышной ? Например, самим себе такое начислили, чтобы съэкономить, ну и рандомно еще нескольким "левым", чтобы типа система случайно! ошиблась.
Дівчата, підкажіть, будь ласка, як можна передати покази за електроенергію через інтернет або чат-бот, якщо немає можливості це зробити через дзвінок по телефону.
Дівчата, підкажіть, будь ласка, як можна передати покази за електроенергію через інтернет або чат-бот, якщо немає можливості це зробити через дзвінок по телефону.
Дівчата, а як зараз лічильники холодної води перевіряють? у нас термін підходить, це самим треба ініціативу виявляти чи вони нагадають, чи поки військовий стан не перевіряють?
Missis Fox, маєте на увазі "повєрка" лічильників"? В Дніпрі я сама домовлялась з приватною організацією, вони зробили акт і надали його в водоканал. В мене було протермінування 2 роки, був інформаційний лист на підїзді, що хто не зробить, тому нарахують або по нормам на людину, або по-середньому на підїзд.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Дівчата, а як зараз лічильники холодної води перевіряють? у нас термін підходить, це самим треба ініціативу виявляти чи вони нагадають, чи поки військовий стан не перевіряють?
У меня на одной квартире выписали направление на поверку, мы поверили. На второй тоже срок - никто ничего не пишет, не говорит, я молчу.
Shateno4ka, раніше ми теж самі знімали і носили в приватну організацію на перевірку inn4ik, нічого собі , по воді скільки знаю люди самі купували лічильники, тільки світло й газ організації свої ставили Алёшкина, ось і мені оцієї суєти не хочеться, щоб прийшла пломби перевірила, ми зняли його, перти, потім забирати, встановлювати, знову запрошувати опломбувати, а він у нас в ямі zuzunka, поняла, тоді буду мовчати, випишуть направлення вже тоді
Missis Fox,мне поверяли без снятия. Пришел дядя с планшетом, че то там поприкладывал, выписал акт и ушел. По цене - не помню ,кажись 700 грн. Он акты сам передает в водоканал.