Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
Missis Fox 1) коли он не дуже зручно розташований, вони самі пропонують звірку без зняття. це їх гроші. вірніше, ваші ото і все. а вони їм дуже раді 2) у нас зараз вона навіть не схотіла проходити. каже - сфотайте мені показники і покажіть. ну я сказала, що він далеко, глибоко у шафі. треба рачки дивитися. я думаю помітка, що протермінований, у нее є під очими постійно. але може ще це допомогло не попасти на перевірку зараз.
Missis Fox,мне поверяли без снятия. Пришел дядя с планшетом, че то там поприкладывал, выписал акт и ушел. По цене - не помню ,кажись 700 грн. Он акты сам передает в водоканал.
В мене також прийшли додому, 5 хвилин часу - 350 грн
_______________________________ обращаться ко мне на ты
zuzunka, ого 700 грн Shateno4ka, аа 350 грн приятненько Алёшкина, може мало працівників залишилося - навантаження та й жара шастать , як мені повідомлять спитаю, бо там знімати в вузькій глибокій ямі, ще те задоволення може й не захочуть теж
-- 23 июл 2024 21:26 --
Оце ще дівчата думаю про майбутню зиму, а як буде з опаленням коли світло вимикають? у нас газовий котел, але він без електрики не вмикається
Missis Fox,у нас инвертор с аккумулятором. Сейчас акум так себе - хватает на 4 часа. Ставили сразу при подключении котла с єлектричеством. Аккумулятор уже третий, беспербойник пока держиться с 2008 года.
Мені водоканал казав що треба робити повірку лчільника за двома адресами минулого літа. Вони спершу мають дати дозвіл на то щоб зняти. Записати покази, які перед зняттям. Я також викликала мужика по місцю перевірити. Коли він приїхав, виявилось, що в мене лічильник дуже далеко від крану, колодязь через дорогу від дому. А мене не попередили, прийшлось місяць чекати на мужика даремно.
olyalera, поняла zuzunka, ого какой качественный попался LarisaSS, , ми 4 роки тому здавали такої проблеми не було Shateno4ka, а я за неї перестала платити , рахунків не присилають, кабінет на сайті 104 не працює, якісь мутки з цією доставкою
Щоб звірити оплату по доставці газу, потрібно звонити у Нафтогаз, вони переведуть на Запоріжгаз. Контактні телефони Нафтогаза вказані на сайті https://gas.ua/uk/home/contacts
Дякую за відповіді, мені дзвонили по доставці газу, я оплатила, але дані чогось не оновлюються в банках, потім знов подзвонили, я навіть платіжку кинула зі сплатою, але дані так і не оновились. Мама теж не платила, я вирішла сплатити)
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Дівчата, підкажіть, будь ласка, як можна передати покази за електроенергію через інтернет або чат-бот, якщо немає можливості це зробити через дзвінок по телефону.
Девочки. скажите плз, есть ли тут кто-то у кого срок поверки водомеров закончился в период войны и вы не поверяли их? У нас на доме такая ситуация, и год назад мне в водоканале говорили что пока война не кончится поверять не нужно, а тут на днях принесли квитанцию и с ней писульку, что мол у вас просрочен срок поверки и придите получите бумагу на снятие счетчика и поверку. Идти некому, вот думаю что делать, и как быть, не начнут ли начислять по среднему. Если не пойти на поверку