Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
Marishechka, Это к вмм наверное водоканаловские приходили поверять, вы не в курсе? Или частная контора*?
Частная контора Водовир, в Водоканал звонила спрашивала, сказали снимаете сами привозите, мы вам проверяем в течение 2 часов, стоит 200 грн, потом забираете, сами установливаете и вызываете на опломбировку вашего контролёра. Так они мне рассказали.
Missis Fox, я не дуже довіряю нарахуванням у банках. я комуналку через ПУМБ оплачую, так за вивіз сміття завжди переплата світиться, хоча її немає ні за моїми підрахунками, ні в особистому кабінеті Вельтума. з газом майже така ж історія - тільки там щомісяця одна і та ж сума вказана, а в особистому кабінеті різні - розраховані з показів лічильника
_______________________________ оскільки всім не догодиш, тоді обмежемось собою
В цьому році міняли лічильники. Встановлювали день/ніч. Я чомусь думала, що їх так і будуть рахувати. А рахунки виставляють по загальному. Ще треба кудись іти, щось писати, щось платити?
Да, це 3-й платіж. Типу за обслуговування мереж газопостачання. Виставляти рахунок будуть 1 раз на 3 - 5 років (в залежності від віку будинку). Нам рахунок прислали після об'яви про відключення газу для ТО труб
-- 26 дек 2024 11:57 --
У нас 170 грн.
_______________________________ оскільки всім не догодиш, тоді обмежемось собою
Хаха у меня тоже 170. А мамане моей принесли 1700грн за год!!! в ЧС! Бля... за что?? Так ни слова не сказала, подписла какой то договор.. оп на.. оплатите 1700 грн!!!
Missis Fox,короче, то біло "на лохов". У моей маман не біло 1700грн, поєтому договор она не заключила. Села почитала базу. Пока по ЧС еще нет нормативки. А вот по многоквартирнім домам. Там уже обов'язково. . Не отвертишься. НО там и сумма за год смешная, 170 грн то всего.