Pussycat,тока вы ж потом не затягивайте с переформлением. А то мужу вчера звонили покупатели родительского дома свекрови, просрочили доверенность, а она умерла 2 года назад. Все . Теперь только суд. Или я даже не знаю как.
Вітаю! Пропоную безкоштовні консультації нотаріуса з питань оформлення нерухомості (договори купівлі-продажу, міни, дарування), оформлення спадщини, довіреностей, заяв, копій документів та інших видів нотаріальних дій Консультую тільки щодо нотаріальних послуг, всі спори та позовні заяви - до адвокатів та суду Пишіть в темі, в особисті або телефонуйте +380950159198 Працюю в центрі Запоріжжя До Перемоги - разом!
_______________________________ Приватний нотаріус Запорізького міського нотаріального округу
Только не к Сохе Елене Борисовне. Худший нотариус в моей жизни. Не разжуёт и не расскажет. За ваши деньги вам ещё и нахамят. Не советую. Поберегите свои нервы.