Pussycat, спасибо. Нужно конечно кого-то солить, искать снова. А так теперь стремно. Муж говорит, переезжать нам, а я не могу , там свекры умерли др за другом, да и квартира моя пустовать будет в другом районе, а платить за неё все равно надо. Это не дом где счётчики , то абонплата то отопление при любом раскладе...а селить в свою квартиру я не готова. То блин проблема когда нет жилья, а теперь есть и не знаешь как быть
Lady_Croft, очень хорошо вас понимаю, но поверьте не все такие. Я отдала свою квартиру за ком услуги, но если бы сейчас сдавала, то сдала бы за деньги, чтобы потом можно было хотя бы за эти деньги переклеить обои или отремонтировать что-то. Недавно знакомые снялидвушку на космосе за 7 тыс грн+ком услуги. Так что цены такие сейчас, что можно попробовать сдать за нормальную стоимость и если что отремонтировать потом что-то.
Lady_Croft, так можно сдать знакомым каким-то, или их знакомым, ну чтоб не совсем чужим, сейчас очень многим нужна квартира, у меня вот подруга тоже на осень ищут, жили с мая на даче, но скоро холодно, там нет ничего, ни воды, ни печки, чтоб топить. И я думаю таких сейчас много.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka,да вы правы. Вот мы пустили в дом знакомых за коммуналку и в итоге неприятно вышло. Похоже что нужно оговаривать все до самых мельчайших деталей, если сдавать за деньги жилье.
Не думала, що опинюся в цій темі, "дякую" конченим сусідам. І одразу в обох іпостасях - півтори роки орендуємо квартиру і вже мясіць здаємо нашу, за суто символічну суму знайомим. Все було ок, але от зтикнулася з упередженним ставленням з боку сусідів. І в майже одночасно і в обидва боки, чи зірки там, чи що. Прийшла до моєї орендарки (дуже чемної та охайної жінки) моя сусідка зверху, яку я навіть на ім'я не знаю Почала випитувати хто вона і що вона (зі мною реально жодного разу не розмовляла) і зробила зауваження, що в неї двері брудні, каже "ви ж живете тут, могли б і витерти" От навіть цікаво, що б вона отриала у відповідь, якби таке мені сказала А я отримала дзвінок від голови ОСББ, що мої діти голосно спускаються сходами, що перестрибують, а будинок старий і може зруйнуватися Друга пред'ява - влітку з'явилися оголошення в ліфті і хтось їх обриває, при чому, бувало такое, що я вранці на роботу їду, а воно вже обірване. Ну і ці "чудові люди" чомусь вирішили, що це саме ми Хазяїн нормальний, розташування квартири - супер, ціна дуже адекватна і нижча за ринкову, навіть якось не хочеться переїджати через кончених сусідів.
inn4ik, у мене навпаки, ціна явно неадекватна і вже можна знайти менше, але сусіди дуже хороші і розташування супер, плюс сам факт переїзду просто вибиває мене , поки не готова((
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka, ну в нас явно "бабкіна квартира", але розташування просто ідеально для всіх - 7 хвилин до станції метро, звідки мені на роботу 2 станції, діти самі спокійно ходять на тренування (в Запоріжжі ми їздили з Правого на Університетську ), а, ну і тепер же в нас школа в різні зміни, рік все було нормально, а тепер понеслося щось дивне Можна знайти щось поруч і з кращими умовами, але ціна буде майже в 2 рази вища Ну і переїзд теж мене дуже лякає, я як уявлю всі ці речі (хоча я і намагаюся обмежувати себе, але сім'я з 4 людей має багато "добра").
що перестрибують, а будинок старий і може зруйнуватися
О боже . Насколько это старый дом? Что он разрушиться? Вы на печерске живете в доме охраняемом Юнеско? Я че спрашиваю ,у меня у сестры тетя мужа в таком доме жила. Там конечно страх и ужас... и лестница деревянная и потолки 4,5метра . Продала она ее и купила две квартиры на Оболоне - себе и сыну Если все устраивает - то надо просто забить. Да,да,да .. и пошла дальше.
zuzunka,та ну, звичайна 9-поверхівка на Оболоні просто треба доколупатися, це бісить більш за все, якби привід був а в мене такі, що можуть і витворяти щось, активні хлопці, але ж тут нічого такого
inn4ik,ну тАда... да.... сто процентов дом рухнет, от того что ребенок прыгнет с лестницы . От жеж люди, нет слов . У меня в квартире жила бабушка 90 лет, ходила в туалет и ковинькой своей стучала. Так приходили снизу соседи -бабушка им стукает. У меня детей тогда не было, но сказала - привыкайте.
Кіра,я дуже близько до серця таке приймаю, хоча мала б вже мати імунітет, бо двооє хлопців підліткового віку - та ще комедія Просто хотілося б вислуховувати по ділу, а не оті прєдові чіпляння. Я думаю, що наступне, що на нас повісять - розмінування Чонгару (який час, такий і жарти) Маючи приклад своєї арендаторки, думаю, що це про відношення до тих, хто арендує житло, для мене це стало відкриттям
думаю, що це про відношення до тих, хто арендує житло, для мене це стало відкриттям
Звісно, квартиранти завжди у всьому винні. Я багаааато років квартири знімала. Колись одна пришиблена заявляла, що я стукаю в її квартиру і кидалась на мене вагітну. І то ж нічого, що я на третьому поверсі, а вона на першому. Мабуть, сильно стукала
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко