_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
быстро вы все хотите, чтоб они реагировали )))) в прошлом году у меня это реагирование на 2 недели растянулось, при том ,что с подъезда моего было 4 заявки ) и неделю минус на улице
_______________________________ Дочь - это комплимент женщине от Бога! Значит она достойна повторения!*C
Мне сегодня позвонили и отчитались о выполнении моей заявки. Заявку закрыли. Пришли домой, а батареи как были холодными так и остались. Даже не булькают Оставила новую заявку.
Мята_),треба було подзвонити і повернути в роботу закриту заявку. А слідом написати скаргу (на сайті є окремо скарги), що не зробили і закрили заявку. Нова заявка- нові строки виконання. А скарги працюють ще краще за звернення
Мадим,на сайті є Мапа звернень, там мають відображатися звернення по будинку. Але затримка десь 2-3 дні
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Мадим,там є вибір за день/тиждень/місяць. краще вибирати за тиждень, бо як вибрати за місяць, то сайт лякається і висить а потім відкривай свій будинок і буде видно всі звернення по будинку
Сьогодні їхала біля Орбіти колишньої. Там так перерили біля світлофора Все як завжди - влітку зробили більш-менш нормальні тротуари, а з початком опалювального сезону, все зняли, розкопали(( і найгірше- воно ж все таке перерите і залишиться(( а пройти там нормально по Патріотичній більш нема де, бо з іншого боку не тротуар, а парковка спортклубу
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Мята_),треба було подзвонити і повернути в роботу закриту заявку. А слідом написати скаргу (на сайті є окремо скарги), що не зробили і закрили заявку. Нова заявка- нові строки виконання. А скарги працюють ще краще за звернення