Так, добре... за останній тиждень я подивилась 8 фільмів з Томом Харді і, мабуть, треба пригальмувати.
Гаррі Поттер і філософський камінь.
Хлопчик, який вижив... Перша глава найулюбленішої казки, перша глава величезного світу магії та чародійства... чарівного, хвилюючого, веселого, страшного... Ти ніби поринаєш у дитинство, де ще живе віра у це все, у чарівні палички і їх силу, у шкільну дружбу, у перемогу добра над злом... Це неповторне відчуття і воно накриває з головою. В фільмі безліч неймовірних дрібниць, стільки тонкощів... всі ці істоти, різні мови, ще якісь премудрості... сортувальний капелюх, стеля із зоряним небом, заклинання, живі картини, совушки, власна гра на мітлах... Але мій фаворит - скатерка-самобранка! От мені б таку додому! Характери персонажів прописані досконало, я завжди дивлюсь з таким задоволенням. Мій улюбленець - Рон. Обожнюю це руденя. І, звісно, Снейп. "Always". Якщо все ж таки конкретно за цей фільм. Хоча і важко оцінювати тільки один, коли знаєш всю історію до кінця. Перший фільм дуже добрий, яскравий, дитячий. Багато смішних моментів. Графіка убогенька ще. Але він тому і більш святковий, в ньому ще дуже мало зла, більше дружби, більше шкільного життя, розбірок між дітьми, між дітьми та викладачами... зароджується кохання Може для тих, хто дивиться перший раз - не дуже очевидно. Навіть той, кого не можна називати, тут якийсь кволий і швидко прибиваємий... Подивилась на позитиві, реготала з Дурслів, милувалася Хогвартсом, з великим задоволенням зустрілася з улюбленими героями. Вже на черзі наступні фільми...
Хто ще сумнівається - спробуйте Це дійсно щось неймовірне, це ціле життя... яке ми, магли, не бачимо.
Прихована краса.
...way down we go...go...go...go... Дуже пронизливо і дуже просто ... про складне. Про біль, що ламає життя, забирає сили. Про смерть, що не дає звикнутись, що не дає попрощатись. Про любов, від якої ховають серце. Про час, коли немає поняття "пізно". Про зцілення. Суцільне і абсолютне. Кожному по вірі. Добрий і прекрасний фільм, трохи сумний. Бережіть один одного.
Скучно, нудно и примитивно. Никакой интриги, всё предсказуемо. Главная героиня фильма (актриса Ана Науменко) – ужас, играет невзрачно, выглядит также. Полноценного дуэта с Чернышовым у неё вышло. Всё оооооооооочень наиграно и неестественно. Не спасли картину даже, мною любимые, Удовиченко с Невзоровым.
не такая уж она и самобранка. Над приготовлением блюд колдуют домовые эльфы. Те самые, которых угнетают некоторые волшебники. Тема расовой дискриминации тоже затрагивается в книгах Роулинг.
ёлы-палы, что за клуб гаррипоттероненавистников? толпы маглов вокруг
поддержу Гари это ван лав
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Очень понравилась сказка! Прямо не могла оторваться от просмотра. Настолько все мило, сказочно и очень красиво сделано. нет суперграфики, спецэффекторв запредельных. но это именно здесь и плюс. и все в таком скандинавском стиле. орнаменты на жилетах, свитерах. ну и типично скандинавская мифология - гномы разной квалификации. одни присматривают за домашними животными, другие ухаживают за волшебным серебром в горе. все так гармонично. и первый раз увидела маленьких гномов. обычно их изображают только уже старыми. маленький король и принцесса - типичные дети, но показано, как они преодолели свои страхи, можно сказать, выросли, стали смелее. очень трогательно, как отец прощался с дочкой. как стал один из старейшин горы. опыт прежних королей никуда не девается, он помогает новым. старое и новое идут рука об руку. Оценка 5.
_______________________________ If you can dream it, you can do it. Walt Disney
Хочу сказать что каждый раз я его смотрю по разному (старею наверно ) Раньше для меня это было сказкой, а сейчас "Ну и нафига ты туда поперся". Но все равно было очень ностальгически и хорошо во время просмотра Фильм очень легкий и затягивающий (при этом он длится 2,30 часа ) Так что кто еще не смотрел советую
Призрачная красота
Первый фильм который оставил неоднозначные мысли. И совершенно не новогоднее настроение. Хочется погрустить, поплакать. Хотя концовка счастливая, но счастье от смерти ребенка совершенно нету. И новогоднего настроения тоже