Ой, то вам щастить! Зазвичай всі кажуть, що ніхто дороги не знає) Я сама перший місяць-два життя в Києві скаржилась, бо до кого не підійдеш - всі не знають дороги, всі з іншого району)))
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
А ко мне мама приехала! Я, скорее всего, через неделю завою от соседства но, думаю, что отпуск выдержу. И ей круто - она больше 30 лет никуда не летала
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Радуюсь: в ноябре прошлого года я перешла в другой отдел от тиранши-начальнице и пересела в другой кабинет. Спустя 2 недели вернулась обратно в кабинет(( И вот спустя 10 месяцев опять пересаживаемся
_______________________________ обращаться ко мне на ты