zuzunka, ха, моя тоже всегда первая начинает. И лупит так сильно Твои хоть в сад, школу ходят, да и ты работаешь, а я с ними все время. Младшую отдала в сад, ходим пока только на один час
_______________________________ Чудеса случаются, главное верить и ждать
zuzunka, ха, моя тоже всегда первая начинает. И лупит так сильно Твои хоть в сад, школу ходят, да и ты работаешь, а я с ними все время. Младшую отдала в сад, ходим пока только на один час
Ой и не говори... если бы не сад и работа то я б была героем новостей. Как та тетя что порезала детей.
Маша, так може того, не рознімай їх?! хай собі чубляться) та не повбивають вони ж один одного. а як синці наб*ють один одному, так наступного разу подумають сто разів, битися чи ні.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Как же меня достали собственные дети . Уже просто нет сил... Взяла отпуск. Хотела подогнать свои дела и сьездить в Харьков. Оба заболели. Сначала было плохо им, потом полегчало и теперь через каждые 2-3 минуты я их разнимаю. Просто капец хочу назад на работу.
Прости, не сдержалась Маша, та не влазь ты в их разборки по каждому поводу) они сами разберутся у них потом дружба крепче будет, а у тебя нервы. Пора отращивать дзен
я сьогодні з нападом мігрені їздила містом, була дуже зла і тричі сьогодні викликала патруль та отих дебілів, що палять листя - ну це ж просто неможливо дихати там, де приватний сектор недалеко оскільки я була дуже зла, то на всіх склали протоколи та надішлють штрафи - може, хоч через гроші дійде, що дешевше буде не палити листя ох, як же не хотіли патрулі цим займатися це окрема справа - хай їм начальство розкаже, якщо вони не в курсі законів
я і так не дуже люблю людей, а сьогодні просто почала ненавидіти мало того, що стоять всі наші викиди над містом через тумани, так ці придурки ще додають свого взагалі було не шкода і пофіг на оці "а що нам робити з тим листям?", "а за що штраф?", "а в нас нема грошей сплатити" я б ще до кримінальної відповідальності притягла, не тільки адміністративної і штраф замалий - треба тисяч 10, щоб надовго запамятали
вразили сусіди - самі вони викликати не могли поліцію, але прийшли мене підтримати (так, я дуже-дуже потребую групи підтримки ) блін, люди, я приїхала та поїхала, а ви цим дихаєте, ваші діти цим дихають, а підняти трубку вам заважає "ну це ж сусіди" та до біса таких сусідів - вони вас травлять, вони порушують закон, а ви сидите і чекаєте, поки хтось поскаржиться за вас, щоб ви не виглядали погано в очах сусідів
напевно, меня краще завтра не їхати на дачу через село, бо там патруль їде з Вільнянська і їде дуже довгенько
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, а чого дивуєшся? Сусіди не викликають поліцію, бо самі такі ж, сьогодні не палили, бо вже спалили вчора чи зроблять це завтра. На жаль, найчастіше саме так
Tu-sia,та ну, блін, стоїть дівчина мого віку - в неї четверо малих грають на подвірї - дихають отим всім і вона каже - ми не палимо, ми домовляємось з деякими сусідами і замовляємо машину, об вивезти, ну дорого так, але ж не палити - але їй соромно викликати поліцію ( ), бо "то ж сусіди" та твої сусіди дітей твоїх травлять і тебе, а тобі соромно ну я не можу цього зрозуміти
я можу зрозуміти, що там не викликати поліцію, коли в людей свято раз на рік і вони посеред ночі виють пісні в караоке - ну ок, це таке, ну коли їхні гості поставили машину біля твоїх воірт і заблокували тобі виїзд - це теж можна вирішити
але, коли в тебе повний двір їдкого страшного диму від паління вологого листя сусідами і тобі соромно мені б соромно перед дітьми моїми було, що мама не може поставити на місце такого шкідника
про те, що працівники поліції не знають, хто такий Ігор Сікорський, я просто промовчу, бо мені десь хвилину дівчина доводила, що вулиця носить імя Івана Сікорського (вітм хто такий був Іван Сікорський вона теж не знала ну це хоча б не дивно, бо батько менш відомий за сина), але яке відношення психіатр мав би до міста, де є Мотор Січ та Івченко-Прогрес - оце страшне логічне питання так і залишилось без відповіді рівень поліції для мене знизився ще більше ((( довелося їй переписувати протокол і писати просто вул.І.Сікорського так, а це така помилка, яка є прекрасним приводом оскаржити адмін.протокол
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема
Последний раз редактировалось bratulka 25 окт 2019 21:12, всего редактировалось 1 раз.
Я вообще людям таким поражаюсь. Зачем палить листья, если они сами потом этим же дышат. Да еще и других травят. Ну да, нашему народу закон - не указ(((
zuzunka,а я вот на неделю каникул отпуск взяла, может 4го на работу как на праздник выйду Но у меня младший будет ходить в сад, нечего матери первый за полтора года отдых портить
Мои тоже постоянно "чубляться", но сейчас спасает то, что ходят на тренировки, после которых не остается сил, приходят и ложатся спать. Я ради этого готова их каждый день в другой конец города возить (что собственно и делаю)
[ довелося їй переписувати протокол і писати просто вул.І.Сікорського так, а це така помилка, яка є прекрасним приводом оскаржити адмін.протокол
ооо, мы через это проходили, мужу как-то в "зад" въехал таврон, мало того что пришлось на линии пол часа повисеть пока диспетчер отзовется, потом еще час патруль ехал в центр города, возможно очередь в кофейный киоск повлиял на их оперативность, ну и на десерт, девушка патрульная крайне безграмотно составляла протокол, на просьбу мужа прочитать ее писанину, отгавкивалась, но он таки дожал ее, в итоге угорал как можно было допустить столько элементарных ошибок, даже фамилию нормально переписать не могут
bratulka писал(а):
я і так не дуже люблю людей, а сьогодні просто почала ненавидіти
я вже давно на тому шляху але розмови з людьми (як от з сусідньої теми) вчать мене витримці, щоб мої почуття не перетікали в грубу фізичну форму
снежана писал(а):
девушка патрульная крайне безграмотно составляла протокол, на просьбу мужа прочитать ее писанину, отгавкивалась, но он таки дожал ее
тобто вона не хотіла давати йому прочитати протокол? а як він мав його підписати? треба було викликати інший патруль (а краще начальника роти цбого патруля) і фіксувати порушення так, це теж можна роботи, якщо патруль зовсім знахабнів я інколи розважаюся і в прямому ефірі скаржуся на всі процесуальні помилки на гарячу лінію, бо реально бісять своїми діями, а потім люди не розуміють а чому їхня справа не розглядається через помилки, які допустили патрульні, і нічого не можуть довести