Прийшлось гуглити що таке Фрутелла і Мамба я їх взагалі їсти не можу, кислотність взлітає до космосу
Цитата:
хорошо понимаю, сама такая, но с печеньем. Потом ...орду лица сыпет как у подростка по опе надо. Обоим.
ДруХ, я в кінці дня не проходжу норму кроків, і мені залишається якраз щоб сходити до макету і повернутися додому, і звісно я не яблока купую... А рисові вафлі у шоколаді привіт прищі
А я нежно люблю чипсы и желейные конфетки За Фейсбук не переживаю - такой ерундой как прыщи его уже не испортить, а вот поджелудочная мстит...
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Не ела сто лет и тут попробовала какие-то польские. Одни с розмарином, а вторые соль-перец. Вкусно! А знаете, есть еще такие конфетки, как часики на резинке? Я их тоже люблю... как холодок. Только фруктовые, разноцветные
А пам'ятаєте чіпси люкс з маринованними огірками, люди їх ненавиділи, а мы з подружкою як наркомани за ними ходили бо це капець як смачно було, добре що зняли з продажу, але я б зараз затоптала