Что за фигня у новой почты комиссия на продавца? Продавец прислал товар, я оплатила пересылку и мне озвучили, что с меня ещё комиссия 72 грн. Спрашиваю какая комиссия, говорят есть список продавцов с комиссией. Сам продавец вообще не в курсе.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Рябинка,якщо правило, що вони можуть не висилати третю книгу є в умовах акції, то вони повністю праві і можуть тобі не висилати третю книгу якщо така умова не прописана, то це вже зовсім інша розмова
я завжди в таких акціях спершу читаю умови, бо часто там є підводні камені, на жаль - типу не вислати взагалі або замінити на інший товар на розсуд продавця
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Наложенный платеж. Но не на каждого продавца включена комиссия.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
blago7b,в НП партнер фінансовий - ПОСТфінанс (чи якось так) - там є така фігня як миттєвий платіж продавцю при наложеному платежу - одразу зарахування на рахунок продавця і це коштує 30грн+2% від суми може це воно?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Юля мене випередила. Якщо наложка, то автоматично ти платиж за перерахування коштів продавцю. І плюс додатково ще процент з вартості товару. Чим він дорожче, тим більше комісія.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира,в тому-то і справа, що оця довбана комісія за миттєвий платіж це додаткова до базової оплати за наложку і це послуга, навіть, не НП, а саме їхнього фінансового партнера
Кира, мені коли сказали, що я ще винна зверху, ти ж розумієш що далі почалося ну оту комісї за продавця я не сплачувала звичайно - як продавець собі хоче одразу гроші на картку, то хай сам за це і сплачує, я до чого. мені почали розповідати, що не віддадуть мій ВЖЕ оплачений товар дарма вони це придумали все закінчилося на моїх словах - добре, зараз я викликаю поліцію і пишу заяву на вас по двох статтях, бо ви не віддаєте мій товар і вимагаєте з мене гроші за незрозуміло яку послугу (плюс до цього я зясувала, що то, навіть не НП вимагає, яка мене доставляє і є виконавцем послуги, а якась ліва контора - партнер НП і якщо я сплачу, то це буде щось накшалт мого добровільного внеску казна-кому). вони думали я жартую але одразу на все погодилися, коли я почала оператору 102 пояснювати свою проблему дівчина-оператор, до речі мене перепитала, чи справді не треба патрулю їхати все видали і сплатила я згідно стандартного діючого тарифа
чесно думала, що то унікальне відділення поряд таке творить (в них і до цього були "геніальні" придумки-оборутки, які постійно наштовхувалися на повне нерозуміння з мого боку), а це, блін, система виявляється
до цього з такими типу додатковими платежами я зіткнулася влітку в Ощадбанку (куди НБУ, трясця їм, перевів видачу замовлених з сайта монет, називається привіт з минулого) - я щоб забрати свої монети мала в Ощадбанку купити страхування життя або мені не віддадуть монети при чому це на повному серьйозі мені розказувала головний адміністратор відділення, а не просто касир ну, ніякий поліс я не купувала, поліція отримала новий досвід, адміністратор разом касиркою проблеми від начальства (хоча, я розумію,що скоріш за все за навязування тої страховки всіма шляхами, відповідає саме начальник відділення), а от з НБУ потім дзвонили і перепрошували за такий сервіс і пообіцяли шукати інші шляхи отримання монет після мого відгуку про чудо-сервіс але ж це не все - за мною в черзі стояв дядько, який теж хотів забирати монети, весь цирк бачив, я відсунулася від каси, складаю монети в сумку, дядько називає номер свого замовлення і що я чую? та ж дівчина-касир, яка щойно отримала клопіт зі мною, завченою фразою робота починає йому про цю страховку казати. дядько офігевший був і я ж не могла промовчати, що патруль ще недалеко поїхав, може повернутися, якщо з першого разу не дійшло потім читаю відгуки про це відділення (на хвилиночку центральне відділення Ощадбанку в ЗП) і пишуть, що цю страховку навязують при багатьох операціях - обмін валют, монети і люди сплачують, бо вірять, що вона обовязкова і все це від того, що своїх прав не знають, на жаль а всякі контори цим користуються на ура
bratulka, а що це за дві статті, по яких ви збиралися писати заяву? Раптом мені знадобиться . А якщо сплачуєшь наложкой, то треба все одно платити цей додатковий збір? Я завжди купую наложкой і завжди переплачую за це
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается