Alissa F,їм обіцяла 189 та 190 кку (вимагання та шахрайство), бо ці поняття нашим людям відомі а по факту писала б по 191 там є ще адмін.порушення з КУпАП, але то нецікаво і не дає ефекту хоча мені б було цікаво почути які б статті запропонували мені поліцейські в цьому випадку бо коли я викликала патруль до сусіда подруги, що палив листя і гидке смердюче сміття і задимив їй все подвіря, де ми збиралися посидіти з глинтвейном, довелося майже диктувати їм протокол (блін, в мене іноді складається враження, що поліція нашого міста працює на мої виклики і кожного разу те саме - вони спочатку прикидаються "валенками", потім пропонують домовитися так - без оформлення, потім тяжко зітхають, потім починають писати протокол, потім його переписують, бо я вказую на помилки і нарешті, як пощастить, підписують, видають мені корінець (після мого нагадування) і їдуть собі пити каву (і про каву це не жарт, а я реально бачила як після закінчення процедури оформлення патруль проїхав 50 метрів і став біля гатки з кавою - потомилися хлопці (ну самі винні, що тричі переписували) ))
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
ой, я не могу))) вы рискуете попасть в их черный список))) будут бояться отвечать)))))
а банки, да, особенно ощад. планы делают. в других банках валюту помню продавали только со страховкой. один юморист ответил, что он у них уже до конца жизни застрахован ))) но мне отчасти этих девочек и жаль, их же третируют за эти планы. как их выполнять. ощад кстати в обязательном порядке все подключает к смс и банкингу, хотя можно и отказаться
bratulka, дякую . Добре, коли людина знає закони і ви можете просто притиснути і поліцію і таких ділків своїми знаннями. Мені треба розірвати договір в академії Шаг і там такий договір, що я як бухгалтер (що звикла працювати з договорами) не дуже розумію деякі умови цього договора. Ще не їздила туда, тому що все одно сплачено до лютого і син буде займатися в іх малій академії цей час.
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
вони не посміють та не ризикнуть і я ж ніколи не сварюся, крик та галас не здіймаю, відповідаю ввічливо, посміхаюся (хоча от хлопці мої кажуть, що моя посмішка в таких ситуаціях схожа на "глумление", але ж то вони наклеп кажуть, бо і в думках такого не мала, я взагалі всім посміхаюся) - чого їм на мене ображатися?
погано, що в нас люди якось дивно реагують на мої пропозиції викликати поліцію в подібних випадках та відстоювати свої права ((( і погано, що не вчать дітей в школах нормально хоча б мінімальним знанням своїх прав та обовязків - починати можна з нормального вивчення ПДД та пояснення дітям їхніх прав (Але школам та вчителям це не сподобається)
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Vlasta писал(а):
ощад кстати в обязательном порядке все подключает к смс и банкингу, хотя можно и отказаться
мене ощад бісить - вони змінили офіси на сучасні, а коли доходить до виконання послуг, то таке враження що ти знову в 1995, за конторкой сидить тьотя з рахівницею і дуже неспішно обслуговує одного відвідувача (не кліента) годинку, потім в неї перерва, а потім вона ставить табличку "технічна перерва" і всьо - приходьте завтра
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
погано, що в нас люди якось дивно реагують на мої пропозиції викликати поліцію в подібних випадках та відстоювати свої права ((( і погано, що не вчать дітей в школах нормально хоча б мінімальним знанням своїх прав та обовязків - починати можна з нормального вивчення ПДД та пояснення дітям їхніх прав (Але школам та вчителям це не сподобається)
плюс стопиццот. Нашим людям что сказали, то и делают.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
bratulka, спасибо! Kulya, отож. нас всех долго учили быть серой массой и не отсвечивать
_______________________________ Иногда случаются необъяснимые чудеса, но исключительно с теми, кто верит, что чудеса бывают. Пауло Коэльо — Не грусти, — сказала Алисa. — Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.
мене ще дивує, коли відстоювання своїх законних прав називають скандалом та хамством по відношенню до тих, хто ці права порушує сусід, що робить ремонт о 8 ранку неділі чи о 12 ночі - то не хам, а от я викличу поліцію (бо шастать по дому о 12 ночі в мене бажання нема + є ті, кому платять з моїх податків, і чия робота саме в забезпеченні порядку) і одразу стаю страшною хамкою, бо не пішла ПРОСИТИ сусідів не порушувати закони і дати мені відпочити. а він, бідося, не розумів, що робити дірку в стіні в 11.49 ночі - то не зовсім нормально
позиція поліції, що людина, яка їх викликала на правопорушення і вимагає скласти протокол, теж є скандальним хамом - взагалі мене обурює настільки, що нема цензурних слів
У кого-то было , чтобы тональный пролежав стал розовее? Сегодня стою утром крашуть , смотрю ... не сразу дошло что именно не так. Очевидно розовый оттенок на лице виден только при дневном свете. Мажу на шею- реально розовый подтон. Я этот люмине СС купила весной кажется, тогда пару раз воспользовалась - все нормально было. Я даже нашла старую версию СС в том же оттенке и с ней такого не происходит Сказать что я в шоке ... та я его специально для зимы хранила Сейчас сижу - выбираю ... блин, я вообще не рассчитывала и не готова ... думала на черную пятницу что-то заказу из мас или что-то еще ...
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Вот реально : вначале вроде одинаковые, растираю и при повороте руки отчетливо видно, что новый отливает розовым.
не пішла ПРОСИТИ сусідів не порушувати закони і дати мені відпочити.
ха-ха 3 рази. Деякий час назад моя сусідка приводила додому подружку і по хлопцю кожній. Це було кожен тиждень по 2 рази (п,ятниця і субота). Ця компанія веселилася до 2-3 годин ночі. Поліція на виклики не приіхала жодного разу, мовляв звертайтеся до дільничного. А сусідка, коли я звішувалася зі свого вікна і кричала їй мати совість і все таке, у відповідь кричала, що я повинна прийти до неї (нагадаю 2 год ночі) і ввічливо попросити зробити музику тихіше. Я не ходила, бо тоді в під,їзді жили антисоціальні елементи, які водили до себе бо зна кого.
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
у нас , правда, не все юридически подкованы и знают законы досконально. единственное , при отстаивании своих прав, можно попросить основание для того или иного действия. но тут же оппонент может сослаться на договор . и всё
а в банках... иногда у людей просто нет выхода. имею в виду: нужна услуга и пришлось "накупить" кучу ненужного. хотя , такое навязывание доп.услуг запрещено. и можно и милицию не вызывать,а просто позвонить на гор.линию банка у нас , выходит, все банки - жулики и мошенники на Заборе писали, что в каком-то поселке в области закрыли и ощад и укрпочту - нерентабельные, не выполняли планы по страховкам и подпискам. теперь людям негде даже заплатить за комм.услуги.
Alissa F, яка цікава порада про звернутися до дільничного. До дільничого модна звертатиися з протоколом про вже вчинене та зафіксоване правопорушення. А вирішується тема неприїзда так - розмова з оператором починається з того, що ви кажете, що розмова записується і ви дзвонити в 102 і точний час і далі пояснюєте проблему і в кінці обов'язково додаєте, що хочете складати протокол, що до вас приїхав патруль.в 99 випадках приїдуть. Але якщо не приїхали, то з цим записом в найближчу прокуратуру з заявою про порушення ваших прав (заодно і правопорушення сусідів зафіксуєте, якщо є свідки взагалі добре) і от там починається цікаве вже для того відділку, що не прислав до вас патруль. Ще так само з ранку дзвонимо на гарячу лінію поліції та урядову лінію 1545 (тут краще через сайт, так точно дадуть відповідь і скоріше буде). Так це час і нерви, але поки в нас на жаль саме таким батогом їх можна примусити робити свою роботу. Одразу скажу - винним зроблять патрульних, максимум зама, але реагувати почнуть. Тільки в нас люди не хочуть таким займатися ((((
Vlasta,маркетинг, техника перекрестных продаж . Но вы всегда можете сказать что вам это не нужно и они отстанут. Я с ощадом столкнулась когда субсидию получала... . Первый раз возврат в СССР был. Я за 15 лет банковского стажа даже не подозревала что ТАК можно с клиентом общаться . Второй раз был удачный. Но они знали что я жалобщик. Поэтому у меня был оркестр и ковровая дорожка.