blago7b, может к ортодонту, но к хорошему сейчас тяжело пробиться, запись за долго
А хороший где?
как уже писали выше, Сенье, идеальный вариант, но если срочно, то не достижимый (она принимает в ЛОТ стоматологии и в Клинике Чертова), еще есть хороший дядька ортодонт в витаденте на Анголе, к нему мы быстро смогли записаться, Мележик В.И.
Мали мені сьогодні з розетки доставити покупки, позвонили в обід спитали чи я дома (не було мене) і типу, ну тоді завтра привезем. Приїхала ввечері додому, 20:56 відкриваю квартиру - дзвінок, ми за 15 хвилин будемо. А там оплата готівкою, бо я не те тицнула при замовленні. Це капець( Готівки не вистачало сотки, до банкомата бігти 15 хвилин в один бік. Набігалась по морозу, зла на себе і на доставку. Ну позвоніть скажіть, що будете ввечері. Знала б, зняла в банкоматі біля роботи, а то здала на ДР колеги якраз перед виходом ту сотню(((
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
allina, вам тут вже стільки порад насипали, що мої слова - то вже хоч греблю гати буде , але... Я лише хочу вас підтримати, бо давати поради дуже просто насправді, дуже і дуже просто навіть. Ніхто не зважає на те, що в людей може бути інше виховання, інші погляди, інше серце, в кінці кінців... Всі радять думати про себе і на свою сторону схиляти чоловіка. А чому ніхто не думає про те, що чоловік, чому б і ні, так само мріє, щоб жінка увійшла у його положення, можливо для нього цей контакт з родичами надважливий?.. Мене трішки дивують виключно егоїстичні поради, з акцентом на "мені не комфортно". Адже є сім"я. Я пишу це і з власного досвіду теж... Поклавши руку на серце - я родичів чоловіка терпіти не можу. Багато разів були подібні до вашої ситуації (не конкретно, але ось такі, де сам запропонував, сам не відмовив), багато разів були розмови і мої категоричні умови, багато разів він, попри свою волю, поступався мені і робив так, як мені добре... І тільки через не один рік подружнього життя я зрозуміла, що є Я, а є МИ... і коли в сім"ї тільки Я і чхати Я хотіла на почуття іншого, то навіщо така сім"я взагалі? Так... існують ситуації, коли людина і сама чимось обурена і от саме той випадок, що відмовити не може (але хоче), тоді так... всі ці поради на 10 сторінок - вони в тему. А може він не хоче відмовляти? Існують суто особисті речі... незрозуміла нікому прихильність, або несподівана ніжність, вдячність в кінці кінців... Ніхто з нас не знає - що поєднує цих людей, але всі вважають, що мають право розказувати, куди ваш чоловік повинен послати своїх родичів. Тож... сил вам і терпіння, сподіваюсь, і після хвороби хлопчика, якщо питання знов набуде актуальності, ви зможете знайти вихід, нікого не образивши (маю на увазі свою сім"ю, звісно, бо чужі нехай ображаються на здоров"я). Все буде добре.
у меня другие муки, что сшить: и платье хочу, и брючки с джемперочком, только с декором (уже раза три думала над разными вариантами декора). Все ингридиенты давно закуплены, надо только срочно шить, а то уже время поджимает. А у меня все еще муки выбора. Это я тоже жалуюсь, если что
_______________________________ Жизнь состоит из рыданий, вздохов и улыбок, причем вздохи преобладают. О.Генри
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс