Жалуюсь! На часах 17.30, вечер, ребёнок прыгает на скакалке, нам врач прописал. Соседка с нижнего этажа стучит, да так громко! Я молчу, продолжаем, она опять стучит - я в ответ! Не поняла? В чем претензии? Я всегда себя тихо веду, громко музыку не слушаю, может мне и туалет не смывать?
Ми почали ремонт, звісно ж гучні роботи, але виключно у встановлений законом час та дні.наші робітники одразу були попереджені, що у вихідні тільки тихі роботи або в них теж вихідний. Прибігає сусідка знизу (18.30 вівторка на годиннику, нам встановлювали нові вхідні двері), що ми проводимо роботи з шумом. Я ій під ніс закон, вона пішла, але не заспокоїлася, пише в групу в вайбері про шкмні роботи але вона чесно не дуже розумна , бо коли півроку назад вони робили ремонт, то перфоратор увімкнули один раз у суботу в 9 ранку. Ну поліція їм пояснила, що так робити не вийде, і тепер вона ображена пише в групу. Я навіть відповісти не встигла, троє з нашого під'їзду пригадали їй той ремонт в суботу далі жіночка не заспокоюється. У дворі вже півроку лежить чиєсь будівельне сміття, вчора пише - а чиє сміття? Чи не наше? я кажу звичайно наше - ми півроку назад сміття винесли, а тиждень тому почали ремонт - винайшли машину часу і підкидаємо сміття з тої кози пів під'їзду посміялося. При тому що ми домовилися с головою ОСМД, що частину того чужого сміття ми таки вивеземо, коли будемо вивозити своє, а частину вивезуть сусіди з 11, які теж роблять ремонт. а от мадам навіть не подумала про таке, коли вивозили свої залишки ремонту В мене виникло майже непереборне бажання купити домашні капці з підборами і ходити в них-ходити їй по голові але я капці не люблю
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
LIra,в нас така мадам сиділа в розпал знімання асфальту на вулиці на лавці і жалілася на шум
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Ну когда надо мной мальчик вечером в баскетбол играл мне тоже не нравилось...
Мне стыдно перед соседями за то, что кот мотается по квартире. Не шутка Знаю что особенно хорошо слышно, когда он тормозит на ходу.
Когда у нас был ремонт я сама не могла находиться в квартире, уходила на время работ. Это ад.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Dondurma,тому вихідні дні для відпочинку сусідів від ремонту в іншій квартирі. Ремонти роблять всі і в мене ніколи не виникає претензій до робіт в будні дні. Мені заважає їхній шум - або йду, або вмикаю музику а в вихідні сусіди мають повне право відпочити.є варіант підійде до сусідів і попросити їх потерпіти шум. Якщо погодилися - сказати спасибі, ну а ні - то чекати робочий день. Тільки дивно, коли людина, яка сама порушувала закон,бо їм треба було швидше закінчити свій ремонт, пред'являє претензії тим, хто свій ремонт робить у встановлені часові рамки, бо тепер ЇМ заважає чужий шум. Як і кому заважали вони, думки не промайнуло
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
От чесно, з 7 до 23 в будні людина в своїй квартирі може робити майже будь-який шум, який хоче. А от після 23 (це загальні часові рамки, деякі міськради можуть встановити свої) ніяких ремонтів, співів, гучних гостей та музики. Це ж не важке правило взагалі. Хочеться покутити з друзями - безліч нічних клубів, караоке та кафе - прекрасно пристовані для гучних гулянь і нікому не заважаєш
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, я не к вашему посту, просто вспомнилось то время. В выходные у нас никогда работ не было, так как мне в первую очередь был нужен отдых от всего этого. Просто шум это не только вопрос законности. У нас в подъезде кто-то целыми днями громко слушает музыку. Без разницы что даже в позволенное время, если невозможно находясь дома сосредоточиться на работе, чтении или расслабиться, придя вечером домой после работы. Нервы постоянно на пределе. Понятно, что ничего с этим не поделаешь, всем нужно слушать музыку, бренчать на гитаре, делать ремонт, но все равно это тяжело. У нас еще у соседей сверху бачок протекает, так что пытка продолжается и в моменты без музыки и даже ночью.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Dondurma,ну такі непробиваємі - це жесть. Я сама довго не можу слухати гучну музику. Плюс людство винайшло прекрасний пристрій - навушники. Коштує недорого і вберігає від негативу від сусідів
Я будівників попередила, що в домі є діти і якщо прийдуть з проханням трошки не робити шуму в обідній сон, то намагатися це врахувати. Але коли до тебе мчать з претензіями та воплями, то мені дуже хочеться зробити ще вредніше і навпаки вимогам-ультиматумам
От чесно, з 7 до 23 в будні людина в своїй квартирі може робити майже будь-який шум, який хоче.
Не, ну погоди. Не до 23 а до 22.00 же вроде? Насчет с 7 - не знаю. Не с 8? И разве нет никаких ограничений в децибелах? Прям вот что хочешь и с любой громкостью?
Последний раз редактировалось mangust 12 дек 2019 23:37, всего редактировалось 1 раз.
mangust,а законі (загальному) з 7 до 23, розпорядження ще Головко по нашому місту з 8 до 22 - воно поки чинне. Є обмеження по децибелах (тому я написала майже будь-який шум). Але там така межа, що більше дозволених по закону децибелів - це вже шибки вилітають від вібрації та звукової хвилі. Я не знаю яку техніку для цього треба мати - концертну хіба що. Шум перфоратора в єпціентрі робіт - далеко не гранічна межа по закону