Мені неможна давати вільний час і гроші ... зранку насилу застібнула валізу, приїхала з майже порожньою ... пішла в магазин купила одяг для мами , прийшла стрибала на тій валізі , в двох ми її таки застібнули... вирішила що буде дивно привезти подарунки лише мамі коли в домі є ще бабуся, піііішла до магазину, прийшла додому, жодних шансів на те що я зможу закрити валізу Зараз я в трете за сьогодні піду до магазину , за ще однією валізу ...
Заберіть в мене гроші , бо я знов щось куплю Як я буду ті валізи тягнути до дому
Це жалоба , бо я як подумаю що на таможні мені скажуть « откройте чемоданы для проверки» , а вони мля 100% скажуть , а потім в мене ще автобус , а потім потяг, з одного кінця міста в інше ... я буду мертва Ніколи не возила подарунки , який чорт мене звабив погодитися щось привезти
anuki,у мене мама везла харчі. І коли ми зважили ручну поклажу На контрольних вагах і не пройшли на 1,5кг, То вона розпихала черрі та круасани по карманах кардигана та куртки При +25, я так ще не ржала ) Тобі такий варіант не підійде?
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.