ненавиджу своїх сусідів, які здають сусідню квартиру подобово 2,30 ночі, а від мене тільки пішов черговий дільничий, з якими ми писали заяву, бо здав той кончений сусід двом придуркам, які о пів 12 ночі почали грюкати в мої двері з криками - викличте поліцію, вбивають, які не могли чи то гроші поділити, чи то машину,чи то дівку, потім почали битися посеред загального коридору ну, правда, поліція приїхала за рекордні 7 хвилин + ще 5 вони не могли знайти будинків, бо в нас неправильна нумерація, але під моїми вказівками з балкону таки знайшли дорогу до підїзду, вгамували, в відділок відвезли, потім довелося чекати дільничого, щоб я написала заяву на отих за порушення громадського порядку (для подальших розбірок вже з сусідом)
от тільки дії поліції мене сьогодні і порадували, а хлопчина-дільничий взагалі - зірочка три"ромашкова" (бо я так і не змогла до кінця правильно ідентифікувати оту штучку на погонах яка замість зірочок), такий приємний, сам все записав, все правильно, без підказок та виправлень, я мало пісню не почала співати на радощах "старший лейтенант, мальчик молодой", але стрималася
а сусід - хамло, хоча б поприбирав в коридорі та виніс сміття, яке його квартиранти залишили в пакеті
ну і треба бути повним бовдуром, щоб казати, що я не здаю квартиру в оренду, а я сходу для поліції за 1 хвилину знайшла обяви його на ОЛХ з фото квартири сусідньої, яку він наче "не здає" ще судячи з фото зробив "чудове" перепланування та переніс кухню (мокру зону) в кімнату, а замість кухні та частково ванної зробив спальню . і доведеться ж чекати закінчення карантину, щоб його по інстанціях поганяти, а там я вже і забути-простити можу от, чесно, якби вони не вийшли чубитися в загальний коридор, а билися в тій квартирі і робили гармидер там, то я б почекала трохи з викликом поліції
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
zuzunka,ніколи чужих грошей не рахувала і якби здав комусь нормальному, то хай би і без податків - це справа ДФС. Люди нормальні - хай живуть
Але як виявилося, ті два гомодрили примудрилися погнути металеві двері третьої квартири - там вже давно колись намагалися ломом наркомани двері відчитняти, а вчора за ту погнуту частину почали гнути далі на себе. Ввечері на майданчику світло як "лампочка Ілліча", було непомітно, а сьогодні сусідка це виявила. Ще мені треба дивитися йти - може на моїх дверях і сліди зубів є Так оті і в райвідділку продовжили фестиваль свій
Хоч би вибачився сусід в чаті дому чи особисто. Ні , там все глухо. Зате після слів в обяві "в квартире категорически не курят", мені зрозуміло якого біса періодично тхне з загального балкону і мені двірник про якісь бички розповідає, які вона прибрала (після скарги в УК, а не раз на тиждень як в тарифі закладено), а я знову накидала (я грішила на підлітків, які інколи на сходах тусили взимку). Я два рази рік і півроку тому зловила різних "приличних комнадіровачних", думала дійшло про заборону курити в під'їзді. Не дійшло. Це теж сусіду як обтяжливе врахую.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
снежана, спасибо. в том то и ерунда, что не заключала я себе врача.. вообще, редко болею таким.. Юлька85, вот тоже читала за них отзывы, что ни о чем этот тест.. Silenta, вот да- на нервах всё... может ведь и с ними темпа "гулять" А розеола? - где вы её умудрились "поймать" .. bratulka, точно, що гомодрили.. ось коли таке чую - дуже радію нашому приватному сектору... але ж і тут зустрічаються подібні екземпляри ..
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Galyna,вони щойно стукали у двері з вибаченнями і ....пляшкою ото їм просто пощастило, що я не лягла спати, бо тато приїжджав продукти забрати і я не встигла ще заснути бо якби вони мене розбудили після сьогоднішньої безсонної ночі (а заснути нормально я так і не змогла, бо кожен шурхіт і я вже не сплю), то, можливо, в райвідділок повезли вже мене, а їх в травмпункт
Что происходит? Пришли с леса. Там смог, над Днепром смог, на районе смог. Ну не могло же к нам дотянуть с Киевской области. Это уже нас где то горит?
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
а фиг его, и дома ж сидим, дети гуляют, но одни, без компаний. и муж дома все время сидел, и до этого неделю и в магазинах не были и бабушек не видели. я вообще в шоке
а фиг его, и дома ж сидим, дети гуляют, но одни, без компаний. и муж дома все время сидел, и до этого неделю и в магазинах не были и бабушек не видели. я вообще в шоке
Так у розеолы вроде две-три недели инкубационный период. Мы поймали, а температура бахнула через пару дней после переезда в Одессу, я думала с ума сойду с этой температурой