Cattleia,я не знаю де саме дрифтують, але бісять страшенно(судячи зі слідів скоріш за все на Райдузі (як воно там правильно називається ). Чутно півночі. Сьогодні кілька годин тому недалеко троє згоріли в машині заживо від перегонів водія-довбня, зараз дебіли поїхали на свою "сходку" - з музичкою промчали що в людей в голові замість мізків?
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Ксюха,їх і біля Фестивальної чутно. Десь об 11 по Патріотичній та по вул..Перемоги з музичкою та шипінням шин мчать Поліція - глуха на обидва вуха та сліпа на обидва ока
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, с музычкой не обязательно на сходку. Я работала по ночам в офисе с окнами на проспект, с музыкой они просто катаются. Есть несколько машин в городе с очень качественнным звуком. Мы их по репертуару различали
Cattleia, вдень взагалі не маю нічого проти музики, але вночі хочеться прив'язати того меломана до колонки і врубити на повну силу, щоб йому повилазило звідусіль від музики назавжди. В сусідів маля прокидаються з плачем після цих дурнів з музичкою і потім сусідка знову співає, щоб його приспати і скаче на фітболі мені по голові. Дитину реально шкода(((
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Cattleia, та точно на радуге, вы видели там асфальт? Он же чёрный от следов шин. Мы как-то застали начало сего счастья, дети лет 18 пьющие пиво за рулём и чурки.
Вчера один такой придурок дрифтовал прям на проспекте в районе площади Университетской. В 8 вечера, когда полно машин и пешеходов Чудом никого не зацепил
девочки, на Радуге 100%. Мы рядом живем, это капец Последние дни еще и в мегафон что-то варнякают до полночи. Полиция только за неправильную парковку может штрафовать, как я вижу. Дело, конечно, тоже нужное, но спокойствие горожан осталось за кадром
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Cattleia, нет. Я вызывала, когда соседи ночью музыку врубали так, что стены дрожали. Мне сказали, что это не повод вызывать полицию. Больше я туда не звонила
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Alissa F,от зарази, набрехали нахабно. Після 22.00 це ще який привід викликати поліцію. В нас є міські правила благоустрою, є ЗУ Про санітарні благополуччя населення. Це щодо сусідів.
Щодо дурників на Райдузі, там вже порушення громадського спокою в нічний час. Якби мені було не лінь серед ночі туди пертися і подіставати патрульних, то я б примусила хоч раз оформити все за правилами. Але чесно лінь, бо я їх чую вже коли вляглася в ліжко і відкрила вікна. А самі патрульні якось соромляться нормально складати адмін.протоколи на подібне. От мої сусіди, які здають квартиру подобово, вже вивчили, що я не жартую і тепер квартиранти попереджені, що після 23.00 панує тиша або хазяїн квартири відправляється до суду (бо там вже на одну адресу більше, як 3 виклики з одного питання). Деякі патрульні Вознесенівського РВ теж вивчили нові для себе закони (які б мали в принципі знати, та щось не склалося на етапі вивчення). Але ж до цього тричі намагалися мене обдурити, при тому, що я завжди,коли викликаю поліцію, називаюся. Могли б вже вивчити, що ця дивна тітка, яка чомусь хоче вночі спати і не під співи подобових квартирантів, закони знає