Іра, біль може бути і від перевтоми, і не забувай про нашу хворобу, вона може провокувати запалення суставів. Нещодавно я травмувала праве коліно, не могла ходити і довелося скористатися костилем і як наслідок, навантажувала ліве коліно і воно також почало боліти, не допомагали мазі і пігулки, я же втомилася від болю, перечитала купу інформації і скористалася однією із порад, полежала в теплій вані, потрібно було б поплавати в басейні а краще в морі але зараз це неможливо. І мені, як не дивно, стало легше.
Жаліюсь! Болить нога. Спочатку боліло в стопі, так що не могла стати. Лягала спати ок, а прокинулась отака. Кілька днів мучилась, купила пов'язку і т.д. Тепер болить вище, в м'язах голені. Болить наче заклинило м'язи чи хз, що там. Нога німіє, біль дивний. Точно не вени, троксевазин не допомогає. Болить і вдень, і вночі( Я вже змучилась вся. Та і ходити не можу толком
* Моя лікарка сказала, що це дефіцити вітамінів і мінералів. Хмммм
А варикоза нет?
_______________________________ Очарованных девушек в Мире много, Доживая до женщин, они сдаются...
Жаліюсь! Болить нога. Спочатку боліло в стопі, так що не могла стати. Лягала спати ок, а прокинулась отака. Кілька днів мучилась, купила пов'язку і т.д. Тепер болить вище, в м'язах голені. Болить наче заклинило м'язи чи хз, що там. Нога німіє, біль дивний. Точно не вени, троксевазин не допомогає. Болить і вдень, і вночі( Я вже змучилась вся. Та і ходити не можу толком
* Моя лікарка сказала, що це дефіцити вітамінів і мінералів. Хмммм
Ир, таже проблема. И без щитовидки. Помогает клодифен. Но у меня из за веса и хромоты. Нагрузка на ногу.
жалуюсь, обвесили на рынке, цена вопроса 5 грн, но все равно обидно
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
YouLamour, понимаю. Меня в АТБ на копейки обсчитали на кассе, я не проверила. Лимоны 2 вида - разница в цене за 1 кг в районе 1 грн, я взяла 1 шт. Мелочь, в прямом смысле слова, но как-то неприятно стало. Дома уже в чеке рассмотрела.
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается