Ідеальне завершення 2020 року - немає світла (наше ОСББ вирішило зробити краще і налаштувати фази 29 числа, третій день світло то є, то немає), ліфт не працює, нога болить, ніс закладений, температура, завал по роботі (бо без світла і інтернету не працюється!) і на довершення ПМС і тупий головний біль!
Але я не нию, врубила Дискотеку Аварію з новорічною піснею, радію життю!
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, я вам желаю, чтобы свет таки дали, потому что пить можно и при свечах, а вот без гирлянды НГ уже не тот
Так будемо у вікно дивитися на приватний сектор і їхні гірлянди! Я сусідам кажу - вийдемо на двір, вогнище розпалимо грітися, душевно ж! Нарешті познайомимось ближче)
Немає світла = немає опалення, бо газові котли від електрики.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Я не хочу чтоб знали с какой я квартиры, анонимно можно?
если будете вызывать полицию и просить анонимный вызов, то будьте готовы что анонимности не будет. Как-то пришлось вызывать полицию на соседа неадеквата моей сестры, она была одна дома с маленькими детьми, благо у меня хватило ума вызвать с рабочего номера, просила их что пожалуйста, чтобы он не узнал кто вызвал т.к. сестра его боится, а когда патруль приехал то они соседу показали номер с которого был сделан вызов
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!