Всегда на пиццу беру только бедра, мясо намного сочнее. И никогда не варю, а в духовке пеку, и на сковороде под крышкой жарю.
Питання смаку. Я писала вище, немає сенсу робити піцу якоюсь іншою частиною курки, якщо її не їстиме той, кому її печуть Я її теж не їм, а нас в квартирі двоє.Курки в мене повно в морозилці, тільки філе скінчилось. Хоча ні, є качине
Якби нога так не боліла після вчорашньго спуску/підйому пішки, то сходила б на пошуки. В магазині мясному є, але в мене немає готівки)))) Банкоматів в нашому районі теж немає поруч. Без піцци буде.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Последний раз редактировалось Кіра 31 дек 2020 18:44, всего редактировалось 1 раз.
кто мешает звонить со скрытого номера и называть левые фио и адрес?
У меня нет скрытого номера, а про левые ФИО и адрес даже в голову не пришло Привыкла правду говорить. oksana_fifa, знаю такие случаи, поэтому не хочется "светиться"
так не далеко и до советского слова "дефицит" .. я так вчера искала ананас консервированный - D не нашла... А пожаловаться пришла на погоду.. может поможет)) оно, конечно, у природы нет плохой..., но это серая мрачность достала. и банально, я хочу просто постирать! (белье во дворе же вешаю) ((...
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Жалуюсь! Малий демонстративно в мене на очах доїдає червону ікру і рибу, а мені приніс варену курку зі словами "Тобі все одно вся їжа однакова на смак". Садист!
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко