Чому жіноче прохання називають в‘їдливим «пиляти» чоловіка ? Ситуація: 2 тижні була проблема , чоловік зробив пару дзвінків у служби, і справився, але проблема не Вирішилася, як була технічна поломка , так і залишилася. Нагадувала: я знаю, що ти мене Цим пиляєш. Ну ок. Поїхав у відрядження, аж раптом ніколи такого не було, і ось знову. Ця невелика тех. Проблема виросла у відключення. І кому тепер це завтра вирішувати? Звичайно, мені. Ото минулого разу стояла за зачиненими дверима, бо замок був зламаний і Ми з сином ледь на вулиці не залишилися ночувати, бо всі ж знали, що одного дня цей замок не провернеться, і коли чоловік поїхав у відрядження, замок таки не провернувся, тепер оце от. Я така зла, просто словами Не описати:(( і сил немає.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, потому что безответственный и родители не учили самостоятельности. И потому что всё пох. Терпеть не могу таких людей. Прям мужа бывшего вспомнила. Фу, блин Посылаю тебе лучики добра. Как приедет, сядь и поговори с ним. Не только об этой ситуации, а вообще в целом. Бо дальше будет только хуже
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Dianna,ну ти ж знала, що буде саме так - це ж не вперше. І чоловіка свого все одно любиш і з цим ...гм....недоліком. І переробити ти його вже навряд чи зможеш, якщо до цього за стільки разів не вдалося. Наступного разу вирішуй одразу сама - збережеш собі нерви і на майбутнє, коли проблема виросте до масштабів великої проблеми, і на постійні нагадування. А собі за "труди неправедні та чужі" обов'язково компенсацію. Велику. Дуже велику
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
А мой муж все отрицает, до последнего момента в жестком отказе. Говорю, поломался душ. Нет, говорит, с ним все норм. Препираемся 2 недели. Результат - ну вы поняли , пошел за новым смесителем. Говорю, поломался бойлер. Нет, там все ок, говорит. Препирались полгода. Теперь у нас новый бойлер. И так все время, уже 27 лет
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Alissa F, табуретка под ним не ломалась? Упав вверх ногами ничего не говорит? Ппц немая сцена Я б так зачудила. Он: Где ужин? Я: вот он. Он: так тут ничего нет. Я: нифига, он есть
Dianna, и смех и грех.. та же фигня. То я туалет не умею смывать.. неправильно кнопку нажимаю ( типа ее можно НЕ правильно нажать???) То еще что то И так постоянно - он в коммандировку, оно ляснуло!!
Так ми завжди робимо, але саме ця проблема вирішується залученням держконтори, Котра повинна зняти та поставити пломбу після роботи приватного майстра. І от На цій держконторі діло стало, тому що працюють до 15, а з карантином…
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Alissa F, табуретка под ним не ломалась? Упав вверх ногами ничего не говорит? Ппц немая сцена Я б так зачудила. Он: Где ужин? Я: вот он. Он: так тут ничего нет. Я: нифига, он есть
только у нас муж готовит, я ж не готовлю ничего никогда. Могу редко какой-то десерт испечь и фсе
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Dianna,ну, держконтора в Київі - тримайся, я морально з тобою в мене таке враження, що їхні часи роботи спеціально зроблені так, щоб. не дай боже, не прийняти зайвих громадян і не зробити їхню роботу Після спілкування з ними треба переглянути розмір своєї винагороди в бік збільшення
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
zuzunka,як виявилося- можна я зуміла натисла кнопку ]і вона запала (і це не кнопка в бачку, а кнопка в інсталяції) майстер мені, зараза, 5 разів повторив,що в нього таке вперше - зазвичай в бачку ламаються
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Потеряла перчатку в магазине. Расстроилась так, капец. А сегодня пошла туда спросила, не находили ли одну перчатку чёрного цвета. Оказывается её на привалок высоко положили, чтоб никто не взял.
_______________________________ If you can dream it, you can do it. Walt Disney