С 6 утра до 11 сегодня "поралася на городі". В итоге пол ведра помидор, и блин из них 4,5 поллитровых банки томата. Канеш , это все равно, свое, но так хотелось бы хоть 10 банок)
Missis Fox, нарешті хоч поспала, вітаю Якщо є винце, раджу теплу ванну і 150 мл у безсонні ночі Lady_Croft, з нинішніми цінами на томати пів відра - то теж непогано Середина серпня, а помідори по 50 грн за кіло. У тому році по 6-8 грн вже купувала
Последний раз редактировалось Santanella 14 авг 2022 16:24, всего редактировалось 1 раз.
zuzunka,зеленые есть, но их жрет гусеница, гадина такая, я обработала, надеюсь поможет. Santanella,згодна, я брала у вересні по 10грн оту тіпа сливку, на томат. А зараз вона була по 32, це капець.
Ми сьогодні картоплю копали , нуууууу… по ітогу вийшли в мінус , бо три відра посадили, три відра нормальної зібрали , 2 відра дрібної а в обробку грошей вбухано багацько , ну що ж , це офіційно було в останнє . В цьому році там повинен був рости газон , но війна внесла коректив.
бо три відра посадили, три відра нормальної зібрали
Отличный урожай Ни одна не пропала!!! Мы отказались от картошки 10 лет назад - причина та же. Ведро посадили - ведро собрали - ни одна не пропала, а еще и при деле были. Только садишь крупную, а выкапываешь горох... В этом году у нас юбилей принятия исторического решения . Вчера как раз вспоминали Решили в пользу винограда и вина , а еще яблонь насадили. В прошлом году очень много было, в этом что то плохо очень.
anuki, але ж це все одно чудово, своє, не оброблене, діткам можна давати гризти))) Я посадила вже в червні, наспір з друзями, що виросте до мого дня народження, він 4го вересня, чекаємо усі з нетерпінням, хоча дивлячись на те що вона лишень почала квітнути- збір буде в жовтні, але я нічого їй не робила, поливаю коли дістає шланга туди и усьо) Свекри померли, лишився дім і город. Я не думала взагалі саджати щось, а потім понеслась, огірки, помідори самі проросли з тогорічних неприбраних ( як я розумію) , моркву и буряка насіяла і ото картопля, щоб не сумно було)
Lady_Croft картопля у червні - то цілком нормально. У Біленькому садять так звану "липневу" картоплю. У липні, щоб врожай на осінь і одразу на зиму свіжіша була. Такий собі другий врожай за літо. Так що у вас буде як раз