Site Logo

Текущее время: 19 июн 2025 02:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 52856 ]  На страницу Пред.  1 ... 3497, 3498, 3499, 3500, 3501, 3502, 3503 ... 3524  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Жалуемся!
СообщениеДобавлено: 03 апр 2009 22:03 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 7 месяцев 17 дней
Детки: сыночек
Медали: 37
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Победитель. (2) Mafia for Ladies (5)
Активный участник аукциона (3) Благотворительная ярмарка (5) Марафон постройнения (3) Скорая помощь форума (1)
Главному посиделкину (1) Бомба форума (1) Лучший организатор СП (1) Главная похудейка форума (2)
СпортЛеди ЗЖФ (1) Леди Фортуна (2) Тусовщица форума (1) К 10-летию форума (1)
Участники весеннего фотоквеста (1) Победитель фотоквеста (1) Детский фотоконкурс (1) Онлайн квест (1)
Весенний шабаш. Победитель. (1) "Козацькі перегони" (1)

Очки репутации: 2976
Повысить репутациюПонизить репутацию
Внимание!
В этой темке пишем все жалобы и претензии, накопившиеся за день! Здесь всегда поддержат ;)
НО не оффтопим и не забываем пользоваться поиском по форуму :-)

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Жалуемся!
СообщениеДобавлено: 19 янв 2023 11:46 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 9 месяцев 16 дней
Семья: любимая
Детки: Доченьки))
Медали: 2
Я люблю ЗЖФ (1) СуперМама (1)

Очки репутации: 583
Ми поїхали у Вінницю, для мене зараз це покращений варіант Запоріжжя. Найбільше подобається - чисте повітря.
Не вистачає домашнього комфорту, друзів і Дніпра. Я жила раніше у Дніпрі, Львові, Києві, але тільки тут перший раз подумала, що хотіла б переїхати.

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 19 янв 2023 15:49 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 2 месяца 9 дней
Семья: the best of the best
Медали: 40
Я люблю ЗЖФ (1) Помощница форума (1) Особые заслуги (1) Сердце форума (1)
Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1) Автор статьи (6) Путешественница (3)
Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1) Активный участник аукциона (1)
Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (5) Марафон постройнения (1) Скорая помощь форума (1)
Главному посиделкину (1) Самый справедливый модератор (1) Хозяюшка форума (1) Леди Фортуна (1)
К 10-летию форума (1) Мисс Лето, 1 место (1) Новогодний квест, 1 место (1) Новогодний квест, 3 место (1)
Конкурс для беременных,1 место (1) Усолапохвост (1) Морская нимфа (1) Рассказ о квесте (1)
Онлайн квест (1)

Очки репутации: 2209
Mama Lena)), де живете? там чула, що дуже великий попит на оренду, а отже і ціни просто -obmorok-
це правда?

мені імпонує Вінниця, багато хорошо про неї чула, може хотіла б там навіть пожити.

СообщениеДобавлено: 19 янв 2023 20:58 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 9 месяцев 16 дней
Семья: любимая
Детки: Доченьки))
Я люблю ЗЖФ (1) СуперМама (1)

Очки репутации: 583
Pussycat, знімаємо квартиру, зараз ціни впали порівняно з жовтнем. Можу поділитися групами оренди у телеграмі і Фейсбуці.
Спочатку жили у районі Тяжилів, хоча у Вінниці про нього не дуже відгукуються, але в цілому нормально. Вартість у жовтні 15 тисяч, зараз за 10 здають. Новобуд, 100 кв.м. ми шукали на 8 людей+кіт. Поряд дитячі майданчики, пруд з лебедями. Якщо потрібно в центр й не хочеться брати машину, тут чудовий громадський транспорт. Навіть у маршрутках можна сплатити карткою.
Зараз живемо на Вишеньці. Спальний район, ближче до центру. Квартира менше, але й нас вже шестеро. 3-кімнатна, дуже тепла,. 9 тисяч. Тут купа різних магазинчиків і торгівельних центрів.

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 19 янв 2023 22:33 
Жизнь прекрасна
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 8 месяцев 18 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (1)

Очки репутации: 423
Я не виїзжала за кордон під час війни, але мене і не манило туди ніколи на постійне місце проживання, тож не можу нічого сказати про за кордон, але останні 3 місяці я в Білій Церкві і не можу знайти собі місце. Просто лежу, навіть вставати не хочеться, частково депресивний стан, частково втома.
Справдився самий великий страх мого життя, зйомне житло. 15 років свого життя я витратила на те, щоб придбати свою квартиру, в мене прям галочка була, багато в чому довелось собі відмовляти, щоб досягнути мети. І от лише рік я прожила у власній квартирі, а зараз маю знімати житло і витрачати на це зайві 10 тис.грн. бо тут за 5тис такі холобуди, що в них неможливо знаходитись.
І от мені дуже хочеться повернутися до дому, приїжджала на Новий рік на тиждень, там все круто, але за тиждень, то вибухи, то мопеди, то ще щось і нервова система це просто вже не витримує.
І от життя таке дивне, що з одного боку тому і цікаво жити, бо не знаєш, що завтра, а з іншого боку, коли все твоє попереднє життя летить шкереберть то важко знов підійматися і щось починати. Особливо, коли ти козеріг і тобі потрібна опора під ногами.
В Запоріжжі мене бісить повітря і контингент, особливо люди, що чекають руській мир, тому теж розглядала б для себе Хмельницький, Вінницю, можливо і Білу Церкву, але зараз в такому ступорі, що не можу ні в зал піти, ні якось почати адаптовуватись, все викликає якийсь супротив.

СообщениеДобавлено: 19 янв 2023 23:26 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 2 месяца 9 дней
Семья: the best of the best
Медали: 40
Я люблю ЗЖФ (1) Помощница форума (1) Особые заслуги (1) Сердце форума (1)
Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1) Автор статьи (6) Путешественница (3)
Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1) Активный участник аукциона (1)
Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (5) Марафон постройнения (1) Скорая помощь форума (1)
Главному посиделкину (1) Самый справедливый модератор (1) Хозяюшка форума (1) Леди Фортуна (1)
К 10-летию форума (1) Мисс Лето, 1 место (1) Новогодний квест, 1 место (1) Новогодний квест, 3 место (1)
Конкурс для беременных,1 место (1) Усолапохвост (1) Морская нимфа (1) Рассказ о квесте (1)
Онлайн квест (1)

Очки репутации: 2209
Dijona писал(а):
але зараз в такому ступорі, що не можу ні в зал піти, ні якось почати адаптовуватись, все викликає якийсь супротив.

ось і в мене самі такі почуття. Не через те, що поїхали, хоч і недалеко, а саме через те, що я не можу жити, як раніше, ніби мене посадили у в'язницю.
А на новому місці я навіть сумки не дуже розібрала, а вже більше 3 місяців пройшло - щоб швидше зібратися і повернутися додому -D
І теж все одно не могу піти нікуди, ну хоч дитину відвела тиждень тому на тренування і це прогрес, але абонемент не купувала,бо "а якщо завтра додому" crazy

СообщениеДобавлено: 19 янв 2023 23:47 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 3 месяца 7 дней
Семья: муж
Детки: малыши-карандаши
Медали: 11
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Умники и умницы (1) Книголюб форума (4)
Благотворительная ярмарка (1) I'm lady (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 622
Мені після закордону дуже кайфово в будь-якому місті, але щоб в Україні.
У Києві дуже комфортно, не помічаю майже різниці з ЗП. Все одно весь час робота-дім :dntknow: Але я за станом здоров'я не дуже гуляю і буваю десь поза квартирою та роботою :-)
Ну і вдома тільки батько залишився ehh Всі роз'їхалися, хто де :-(

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 02:59 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 10 месяцев 7 дней
Семья: замужем
Детки: мальчик и девочка)))
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Осень ЗЖФ (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 775
У мене чоловік залишився в Україні, тому яке там могло бути життя за кордоном? Чи я бачила той комфорт? Звичайно ні. Це був тимчасовий прихисток, який під кінець вже так підостогид, що хотілося просто вити. Можливо, ті, в кого немає чоловіків чи стосунки були так собі і виїхали і радіють, але це не про мене. Вже 2 місяці, як я повернулась в Україну. Чи шкодую, що відмовилась від Німеччини? Звичайно, що ні! Тут мені набагато комфортніше. Але чесно, дратують ті співвітчизники, хто каже, та що там в тій країні (Україні) робити, та там на найближчі роки повна ж... і бла бла... Якщо вони так себе заспокоюють, то хай ці виправдовування засунуть собі в ж... Так бісить, не можу просто!
З приводу Запоріжжя, то перед війною ми планували переїхати, можна сказати вже були на низькому старті і все для цього робили, в принципі ми постійно кудись переїжджали, тому мені не важко жити в іншому місті, головне, що в Україні)

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 04:44 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 30 дней
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Участник. (1) Благотворительная ярмарка (5)
Неспящая форума (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1)

Очки репутации: 1636
Dijona, треба ходити, виводити себе із цього стану моторикою. Якщо є з ким залишити дитину, то лишати, або може садок, викроювати час без роботи і ось цією ходою запускати процесс думок не про жахіття і про війну (які накривають по колу, коли ти сидиш, закритий у квартирі), а про життя, яке не повинно спинятися, помічати, що навколишній світ змінюється, споглядати, рефлексувати і таким чином перемикати себе.

- Это невозможно!
- Возможно, если ты в это веришь.

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 08:17 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 11 месяцев 7 дней
Мастер ФШ форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Победитель. (1)
Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1) Благотворительная ярмарка (1) Марафон постройнения (1)
Загадка форума (1) К 10-летию форума (1) Участники весеннего фотоквеста (1) Участник фотоквеста (1)
Свадебный конкурс (1)

Очки репутации: 1030
inn4ik, та ну, Запорожье - депрессивная деревня в сравнении с Киевом :vaco: Это касается абсолютно всех сфер жизни. :-(

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 13:44 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 8 месяцев 7 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (1)

Очки репутации: 971
Я вчора трохи засмутилася, думаю пересушила футболки в сушарці і вони трохи сіли. А в вечері коли їла бутерброд хліб+масло+джем+сир...подумалось мені, а точно справа в сушарці? ha-ha ваги сказали ні справа в бутербродах , даремно я на сушарку кивала. ha-ha1 я взагалі не зрозуміла як воно так трапилося, непомітно

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 14:56 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 9 месяцев 21 день
Детки: сын и дочь
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Благотворительная ярмарка (3)
I'm lady (1) Участник субботника (2) Мудрость форума (1) Лучшая мамочка форума (1)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1205
anuki о дааа... у меня тоже вес растет и уменьшается скачками. Жрешь жрешь.. и все время один вес, а потом утром.. бац и +3 кг -obmorok- .

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 16:04 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 8 месяцев 7 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (1)

Очки репутации: 971
Бііісить страшенно, воно ж ще так несподівано ha-ha

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 16:08 
Леди Совершенство
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Благотворительная ярмарка (3)
I'm lady (1) Участник субботника (2) Мудрость форума (1) Лучшая мамочка форума (1)
К 10-летию форума (1)

anuki,не знаю как у тебя, а у меня очень "правильный" организм - бесконтрольно жрешь - толстеешь, контролируемо не жрешь - худеешь. ha-ha
Как заставить себя не жрать?? Загадка? Эти конфеты прям сами лезут ко мне в рот ha-ha2

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 16:19 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 11 месяцев 7 дней
Мастер ФШ форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Победитель. (1)
Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1) Благотворительная ярмарка (1) Марафон постройнения (1)
Загадка форума (1) К 10-летию форума (1) Участники весеннего фотоквеста (1) Участник фотоквеста (1)
Свадебный конкурс (1)

Очки репутации: 1030
zuzunka, мне помогает только не покупать конфеты ha-ha В холодильнике лежит шоколадка 99%. Больше недели ее колупаю, оч экономно выходит -D

СообщениеДобавлено: 20 янв 2023 16:30 
Леди Совершенство
Цитата

К 10-летию форума (1)

Santanella,не это конечно помогает. Но КАК пройти мимо этого конфетного магазина Рошен???? Там даже бегемоты на витрине есть!!! Как напоминание о том что не надо жрать конфеты!!
-P.S.- Я шоколад не люблю. Я зефир и мармелад люблю. Пироженки всякие. dreams

Изображение

Изображение

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 52856 ]  На страницу Пред.  1 ... 3497, 3498, 3499, 3500, 3501, 3502, 3503 ... 3524  След.