zuzunka, иногда правда фиг поймёшь, сколько человеку лет, особенно в этом возрасте. Было что по фото смотрю - думаю, лет 25, а оказывается, что через год 40. Стройная фигура, стильная одежда, улыбка и да, генетика - ни одной заметной при беглом взгляде морщинки. Ничуть не завидую - восхищаюсь
Я еще заметила закономереость, что с женщины с детьми выглядят старше, чем те, кто без детей. Эхх если б я знала, что столько нервов придется потратить, а с ними и красоты, но уже как есть)))
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Небезпека в тому, що нездорове намагання здаватися молодше, ніж насправді, призводить до того, що людина виглядає трохи кумедно…
еее, нє. це теж шлях до шаблонів, але в інший бік. це теж ейджизм. хто сказав, що у якомусь віці що не личить чи непристойно? а якщо органічно? а якщо людина відчуває так себе? бо
Алёшкина, ні, я трохи про інше. це не про одяг чи зовнішні прояви, типу що ти можеш собі дозволити зробити - вечірки, атракціони чи ще щось, я не про це. А взагалі, коли людина починає щиро вірити, що їй не 50, а от виглядає вона добре, значить, рахуй, тобі реально 35. ну а це знаеш, такий вже відрив від реальності... коли людина не хоче змиритися зі своїм віком... Яскравий приклад, Вивьєн Вествуд - ікона. Але незважаючи на молодшого чоловіка вона не намагалася здаватися дівчинкою і не виглядала як бабуся, яка вважає, що вона жіночка 40рочків, вона була органічна у своєму віці і при цьому виглядала яскраво. Або Шерон Стоун і Мадонна. Вони одного віку. Одна органічна у своєму віці, а інша все намагається робити вигляд, що вона дівчинка.
LIra Так, давай ближче до нас Бо ті жіночки у паралельній з нами реальності по багатьом показникам. Яскраво рожеве волосся у нашому з тобою віці - ок чи ні? А носочки з оленями на видноті? А шапка з написом QUEEN? Окремо, не разом. Кожний цей елемент вписаний в окремий образ і виглядає кльово, як яскравий акцент. Але панянці років 40 і це видно. Це ок для тебе?
Алёшкина, та звісно)) я ж тобі кажу, то не про одяг)) мій приклад з Вівьєн Вествуд був якраз з цього приводу))) Мене тригерить оце - мені дають на 10 років менше і типу це повинно зробити тебе молодше і трохи краще)) Потім це з віком не зникає і продовжується в 50 - мені дають 35, і далі по тексту ніби тобі справді 35. І от я не розумію, як можна настільки бути відірваним від реальності, щоб серйозно таке нести)) і який сенс?)) це класно виглядати в 42, як Оля Полякова, і навпаки треба привчати суспільство, що вік - це не вирок, це частина тебе, якої зовсім не треба соромитись і применшувати. Щоб потім в вакансіях не вказували до 45 років що це?! А потім що? Ти вже не жінка і не людина? Треба починати соромитися себе 45-річної?!
Выглядеть ухоженной - хорошо, конечно Я никогда не говорила, что мне меньше лет, чем на самом деле, и на вопрос о возрасте отвечаю правду, хотя у меня молодой муж. Мой возраст - это одна из сторон моего я: это и мои детские игры, и мода, и музыка, игравшая на моих школьных дискотеках, и политические события, которым я была очевидцем, и многое другое. Мне дорог каждый мой год, был он счастливым или сложным, каждый из них сформировал меня.
Я в метро видела всякое. Прям шо угодно... Но сейчас!!! Мне на ухо чувак орёт ТАК ГРОМКО молитвы из молитвенника!!! Громче шума метро!!! Так нельзя говорить, но я уже и ему сказала: "справь свою нужду дома!!!". Но нет!!! Орёт, сволочь
Уснула с линзами, утром проснулась в 5 сама по себе до будильника от такой боли... Глаза краснющие, постоянно слизятся, пекут И вообще в первые минуты после пробуждения еле раскрыла нормально глаза. Взяла на работу очки и капли. Понимаю, сама виновата Как бы взять привычку по приходу домой сразу их снимать...
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
LadyKetty, а у тебя не ночного ношения, я уже столько раз с ними засыпала и однажды были случаи было наоброт, уже сняла линзы, а думала, что нет и начинала снимать, а там ничего нет)))
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka, нет, обычные Главное, так вырубилась и ночью не просыпалась, ни от тревоги, ни от чего. Я на глазах их вообще не чувствую. Макияж смыла, покупаться-покупалась, а линзы не сняла и не потому что забыла или не заметила, а типа потом, потом, а потом уснула
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Leno4ka, я или до макияжа, или после, что утром, что вечером, мне не принципиально и удобно в любом случае (главное, чистыми руками), но вот да, про привычку - точно сказано
Взагалі немає сил, навіть встати з ліжка((вже пару днів так, що з цим робити не знаю, вже вітаміни п'ю, магній б6, а воз і нині там, засмоктує якась депресуха. Вперше в житті таке. От думаю, не може це бути пов'язано з встановленням спіралі чи то вже виснаження повне, ця клята війна просто повітря забирає, немає чим дихати