Мне восстановили скайп. Месяц не пускали. Еще сегодня сделали котенку первую прививку. Я переживала, а она даже не пискнула. Аппетит и настроение хорошие.
А я радуюсь погоде - тепло, даже жарко, не нужно много одежды на себя натягивать.
А у нас дощ з вечера і весь ранок, і я теж радію. Бо мені не хочеться змінювати обраний одяг для суботи, він на холодну погоду. Хоча, до суботи все ще може змінитися)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
shinshil, вітаю, я вже так на 1 чашці з місяць. нічого страшного, жити можна, але тепер трав*яні чаї скуповую без кофеїну, бо я без гарячих напоїв не можу ані взимку, ані влітку.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, ото і я так. взагалі без кави без проблем живу. але шось пити хочу завжди) а вода вже не лізе)))
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
shinshil, вітаю, я вже так на 1 чашці з місяць. нічого страшного, жити можна, але тепер трав*яні чаї скуповую без кофеїну, бо я без гарячих напоїв не можу ані взимку, ані влітку.
есть у меня один травяной - успокоительный. но он к сожалению не замена кофе. я кофе просто за вкус люблю, не только за бодрость.
_______________________________ не рахую втрати і не питаю порад
ну я взагалі чисту воду не можу пити, в мене відразу рвотні позиви, вибачте(( можу пити лише коли +40 і спека, тоді п*ю чисту воду. але так буває рідко. може як люди на 80% складаються з води, то я з чаю чи з кави, як каже чоловік.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.