г.Запорожье, Тюленина Sport Life Запорожье — первый клуб в городе с легкоатлетической ареной. В клубе находится самый большой аквакомплекс Запорожья: спортивный бассейн + семейный, детский бассейн и бассейн для грудничков. Отличная SPA-зона с купелью.
Девочки, еду завтра забирать свои договора на карты на Тюленина- 1 взрослая классик сухая зона+бассейн =1990грн/год (до 17-00), на полный день вроде 2600грн/год (точно не запоминала, потому что мне актуально именно до 17-00). Это акционные первые карты по предзаказу. Уточню о детских как буду забирать. Клуб откроется в конце 2017-нач.2018, бассейн ближе к концу 2018, но абонемент остается действителен. Как по мне , довольно неплохой комплекс будет Кому дать контакты отдела продаж пишите в Лс - поделюсь их актуальным номером тел.
Последний раз редактировалось wife 24 сен 2017 23:34, всего редактировалось 1 раз.
хотіла собі абонемент, та як дізналася реальну кількість проданих (особливо кількість абонементів з басейном здивувала) + це ще не кінець продажу, то зрозуміла, що таку кількість людей я бачити не хочу - то не тренування будуть я знала про особливості Спортлайфів, але їхня жадібність в нашому місті перешла всі межі
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, по этой же причине, и я не взяла себе) у меня по месту жительства, то на то и получится, имею в виду по количеству посетителей на квадратный метр)
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
YouLamour,як розбиратися, то навіть з іхньої стандартною схемою, коли абонементів вони продають в 1,5 рази більше, ніж це можливо по загальноприйнятим неофіційним нормам на квадратуру спорткомплексу, в нашому місті вони вже продали +20% до своєї схеми. і збираються продавати ще. по-нормальному нам треба 2 таких на всіх бажаючих до того ж в нас буде мікс з б/у тренажерів з Америки (які вони закуповують зазвичай) та нових незрозумілого поки походження
блін, хотілося нормальні умови, а буде як завжди в нашому депресивному місті
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, ну размер то клуба самый большой в Украине, поэтому и людей им больше хочется, отсюда и продажи. А на счёт бу тренажеров - я так поняла они свои вывезли с бабурки (там были очень хорошие тренажёры) и даже если будут американские, то лучше чем во многих других запорожских клубах!
На скільки мені відомо, у всі свої клуби вони купляють тренажери б/у. І що? Їх тренажери б/у були реально крутіші, ніж нове лайно від Фіт хаусу. Тож я, наприклад, згодна.
Юль, і до чого тут квадратура? Не всі , хто купив картки, будуть займатися там одночасно. Хтось буде їздити зранку, хтось ввечері, хтось через день, хтось раз на тиждень... В мене було декілька знайомих, які купували абонементи в старий клуб, що був на Бабурці, і не їздили займатися ВЗАГАЛІ. Тож це не показник, скільки продано.
Їх тренажери б/у були реально крутіші, ніж нове лайно від Фіт хаусу
так я ж не казала, що вони лайно, навпаки краще б всі були ті б/в з Америки я, наприклад, теж хочу аби в Фіт Хаусі в Орбіті були хай і б/в, але дійсно достойні американські тренажери, а не китайській непотріб (якого там більше половини ). один з бізнесів дядька, що зробив цю мережу спорт-клубів - це купівля таких тренажерів і перепродаж у країнах СНД - купляють вони їх в дуже крутих клубах Америки (там де абонементи коштують десятки тисяч доларів і де тренажери постійно міняють і не тому,що вони відслужили, а тому, що потрібні нові під нові фіранки на вікнах )
Nochenyka писал(а):
Юль, і до чого тут квадратура?
так показник "пасивних" членів клуби теж враховується завжди як і показник розкладу - хтось вранці, хтось вдень, хтось ввечері, хтось в преміум зону це взагалі політика мережі Спорт Лайф - продавати багато абонементів і відносно задешево + добирати свої кошти додатковими послугами але в нашому місті (бо немає альтернативи особливої у центрі з басейном) вони перевершили себе я не звинувачую хазяїв, бо вони хочуть отримати більший прибуток - це ж не благодійна організація але мені сумно та образливо за наше місто попит на спорт.послуги середнього класу у нас в місті є і досить великий (як і на розваги), але нас, чомусь, взагалі обходять стороною і вважають, що і так підійде нам
Лия Милло, на дня проходила мимо. Окна поменяны, фасад здания подготовлен к покраске (так мне показалось), но внутри как будто и ничего не делали, вокруг здания тоже разруха((( Зато когда подошла к входу центральному - там уже устанавливают ресепшен, ящики делают, как буд-то скоро открытие... внутрь меня никто не пустил конечно. Сказали «все идёт по графику, без сбоев»
Та ну до чого тут кідалово? Коли будували Спорт Лайф на Бабурці, так само декілька разів змінювали строки. Я тоді жила поряд. І кожен день, дивлячись на будівництво, д ще кінця краю не було видно, думала, що він не відкривається взагалі. А він відкрився. Справа у тому, що у клубу політика така дивна - казати заздалегідь не вірні строки. Але не думаю, що така величезна мережа когось "кидає". Нащо їм така репутація, Якщо у них клуби по всій країні?