джулиетта, дякую, а можеш мені в лс посилання кинути , дивлюся ціни на 27юа, давно не купувала, а шо це за пакетики насіння по полграма, це одне насіння огірка?
Missis Fox, ні, в мене зі стаканчиками шось не дуже виходить і місця на підвіконнях дуже мало. Тільки перці так роблю. Найкраще за все, особливо для помідорів, роблю квадратні ямки десь см 30-40 глибиною, підживлюю у ній грунт , висіваю насіння, проливаю окропом, накриваю склом і чекаю. Ямки треба робити на сонячних ділянках.
Всі свої брала у Агро-Лендінгу до війни (але вони переїхали до Львову, сайт живий).
Суницю, порічку, смородину, малину і штук 14 дерев. Все гарне, не прийнялося тільки те, де я помилилася з умовами посадки (початківець як не як) або чоловік випадково скосив . Але суниця в них - чудова, брала декілька сортів
Підтримую за Федю Майську, але доволі дорого. Зате відповідає сортності. Можу теж саме сказати про Людмила Кунець, все відповідає . Також Теодозія Польняк, ми навіть до неї заїзджали особисто. Це все люди з полуницею. Якщо цікавить малина, полуниця, Лозина то Леся Саган. Хочу Маравіла в неї не та сама оригінальна.
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!
inn4ik, дякую, а як воно зі Львова доїхало? для мене стрьомно якось, а вартість воно ж дерева габарітні oksana_fifa, ці всі люди із Запорізької області? Вони в ФБ є всі? пошукаю, дякую
Missis Fox, норм все доїжджає з агролендінгу, вони добре пакують. Я у листопаді брала в них саджанець трирічний з мене ростом, два кущика актинідії із зкс та насіння то посилка НП вийшла на 103 грн(8 кг). і висилали вони тільки на вантажне відділення НП бо довжина була велика. Щодо якості саджанців поки не підкажу, бо ще не знаю чи прижилися вони чи ні