у меня гиацинты вылезли , я в раздумьях, может выкопать в горшки и в дом забрать?
я забрала. в прохладном месте стоят, чтобы спокойно процесс прошел. отцветут -да. весной вернем на клумбу. а сын один в комнату занес - за 2 суток! поднялся и открылись пахучки
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Після того, як в мене з'явився цуцик, мені теж треба альтернативу шукати стрічці. А може і не треба, бо й огороджувати вже не так й багато чого й залишилось: ні піхти вже не має, ні древовидної певонії, ні рододендронів - це лише частка того, чого я лишилася. В його розумінні, нічого не повинно стирчати з землі, що заввишки нього: рослинки, мої палки-міітки, сонячні ліхтарики. Маю надію, що він підросте та перестане так бешкетнічать, хоча, може почне придивлятися до великих дерев.
Lemongrass,якщо саму стрічку буде не видно і не великі площі, то я в тому році на клумбі розрізала великі прозорі бутлі з-під води. але ми купуємо тої води багато, тож в нас був запас дешевше стрічки нема - я шукала в тому році
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.