Lemongrass,а де купляла оптом і коли? Я, мабуть, пограюся трохи (сьогдні в Ашані вже не втримался і крила трохи, хоч і знаю, що вони не дуже) та теж хочу гуртом купити і вже саджати за цвітовою схемою на клумбі
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
А я вже накупила насіння. На наступному тижні планую посіяти. Мене сам процес цікавить: заглядаєш потом кожного дня, радієш як дитина тим тендітним росточкам, які таки вдалося дочекатися. Ну а саме цвітіння - то справжнє свято.
Анютанн,Анечка, очень много семян. Зафотаю и выложу
-- Вс янв 21, 2018 10:25 pm --
bratulka писал(а):
Lemongrass,а де купляла оптом і коли? Я, мабуть, пограюся трохи (сьогдні в Ашані вже не втримался і крила трохи, хоч і знаю, що вони не дуже) та теж хочу гуртом купити і вже саджати за цвітовою схемою на клумбі
Lemongrass, так, чоловік зробив два роки тому цілу конструкцію, щоб лампу встановити над дров'яною пічкою старенькою. В цьому року в мене інші плани на це пространство, збираюся розібрати її, але тільки після того, як вирощу квіточки та помідорки )) Потім прийдеться шукати інше місце для розсади, мабуть, прямо на вікнах розташую лампи.
а це де? і там завжди можна купити чи треба домовлятися я купляла тільки на Анголенко,але там не 5, та навіть не 10 було весною за кущик а мені треба дуже багато
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Петунию тоже не сею.... не умею что-то с ней играться Покупала в прошлом году какую-то японскую (по словам продавца) очень красивая была но конечно не по 5-10 грн....
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!
Анютанн,нет, бью себя по рукам и жду конца месяца. А лучше начала марта. Но сейчас мне тоже есть что посеять (в инстаграме отважные обладательницы фотоламп или просто досветки делают мне нервы своими цветуями экзотическими - мне же их все НАДО!