Tu-sia, до речі перед тим як "розумнічать" та виправляти треба календар почитати 6 грудня - День ЗСУ з 91 ого першого року
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Tu-sia писал(а):
чоловіче свято називається Днем козацтва і Днем Захисника України
і цікаво що це саме ЧОЛОВІЧЕ свято в рядах ЗСУ жінок багато, чи вони не захисники України? а як в чоловіка "білий квіток" - дивний він захисник України на дивані
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
14 жовтня, яке не має ніякого політичного підтексту й прив'язки до армії
серйозно? не має привязки до армії? а хто захищає Україну як не армія? а про політичний підтекст та запровадження цього свята саме у цей день взагалі краще не починати - є ще і який
23 лютого вважалося типу "чоловічим" святом, бо переважна більшість радянських чоловіків служили обовязково і дуже невеликій кількості жінок (від загального числа військових) це дозволялося. зараз ситуація зовсім інша і треба вже якось починати це розуміти в армії служать далеко не всі українські чоловіки, натомість жінок з кожним роком стає більше, тому оцим "чоловічим" святом просто знецінюється служба жінок зате ті, хто в армії не служив і не збирається, отримують свої шкарпетки, бо мають статеві чоловічі ознаки
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, я взагалі з повагою ставлюся до людей незалежно від статевої приналежності й запису у військовому квитку. То не моя справа, кому "служити" й пайки зі складів тягнути, а кому не служити, але допомагати робити ремонт у госпіталі, везти пакунки з їжею чи необхідною технікою на передову, надавати медичну, юридичну, та будь-яку допомогу військовим. Та багато чого корисного можна зробити для захисту родини й батьківщини, навіть не беручи до рук зброї. Але то зовсім інша тема)))
Tu-sia,все це роблять і жінки, тому оце "чоловіче свято" та привітання виключно чоловіків, бо вони чоловіки, в ці свята до того як запровадили 14 жовтня, хлопчиків в школах, універах і садках поздоровляли як не 23 лютого, так намагалися по-модному привітати з 6 грудня. яке відношення діти мають до радянської та української армії?
та таке саме, як дівчатка до міжнародного жіночого дня
як брати історичний контекст - то таке саме, тобто ніякого але хоча б по назві "жіночий день" більш логічне відношення, ніж всі чоловіки до дня захисника
в садку 8 березня тепер називають Свято весни
Свято весни 8,03 і день козацтва 14,10 , як на мене, гідна заміна усіляким жіночим та чоловічим дням. жінки асоціюються з весною, а чоловіки з козаками, бо жінок на Січі не було. це якщо хтось шукає підтекст. в принципі, мені є з чим вітати свого чоловіка саме на день захисника України, тому не постає питання, свято чи напів-свято. А ролік буде здаватися смішним поціновувачам сортирного гумору, а-ля 95квартал зі своїми жартами нижче пояса.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Свято весни 8,03 і день козацтва 14,10 , як на мене, гідна заміна усіляким жіночим та чоловічим дням. жінки асоціюються з весною, а чоловіки з козаками, бо жінок на Січі не було
а 6 грудня - День ЗСУ та Захисників України, де вітали б і чоловіків і жінок-військових і було б нормально але пеця зробив 14.10 святом по принципу "і вашим і нашим і на вечерю вдома" і знову якісь подвійний зміст
Для меня 23 февраля это повод поздравить любимых папу и мужа. И не важно служили они или нет. Есть женский день, а это мужской) подарки уже вручены и моим Мужчинам приятно)
Я вот сегодня думала - поздравлять или нет.. Не в том смысле, Чтобы дарит подарки, а в том, Чтобы отправить открытку в вайбере и решила, что не праздник это, даже для открытки в вайбере
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Первая суббота февраля - Всемирный день мужчин) можно поздравлять кого и когда хошь, независимо от места проживания))))
Ты только господину Президенту об этом не говори, а то будет у нас еще один праздник.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...