Site Logo

Текущее время: 14 июн 2025 22:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Электронные петиции
СообщениеДобавлено: 27 авг 2015 15:10 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 9 месяцев 23 дня
Семья: дружная
Детки: самый лучший
Медали: 6
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (4) Марафон английского (1)

Очки репутации: 439
Повысить репутациюПонизить репутацию
https://petition.president.gov.ua

Изображение

Як працює сервіс електронних петицій
Громадяни можуть звернутися до Президента України з електронними петиціями через спеціальний розділ веб-сайту Офіційного інтернет-представництва Президента України, доступний за адресою petition.president.gov.ua (далі — розділ електронних петицій).

Для того, щоб підтримати електронну петицію або створити нову, потрібно зареєструватися на сервісі. Для цього необхідно заповнити форму на сторінці «Реєстрація», після чого для активації облікового запису перейти за посиланням, вказаним в електронному листі, що надійшов Вам на електронну поштову адресу, зазначену під час реєстрації. Після того, як Ви побачите на екрані повідомлення про те, що Ваш обліковий запис активовано, Ви можете увійти на сайт, щоб створювати або підтримувати петиції.

Для того, щоб підтримати вже створену електронну петицію, користувач повинен перейти на сторінку цієї петиції, ознайомитися з її текстом і натиснути кнопку «Підписатися». Зарахування голосу користувача, який здійснив вхід на веб-сайт (авторизувався на веб-сайті), відбудеться одразу ж. Користувач, який не здійснив вхід на сайт, має спочатку увійти, ввівши у спеціальну форму, що з’явилася, адресу електронної пошти і пароль, вказані ним при реєстрації на веб-сайті. І лише потім голос на підтримку обраної ним електронної петиції буде зараховано.

Для того, щоб створити нову електронну петицію, потрібно натиснути на кнопку «Подати петицію», що розташована у верхньому правому куті всіх сторінок розділу електронних петицій. Для користувача, що здійснив вхід на веб-сайт, одразу відобразиться спеціальна форма створення нової електронної петиції. Користувач, що не здійснив такий вхід на веб-сайт, повинен спочатку здійснити його, і лише після цього йому буде доступна спеціальна форма створення нової електронної петиції.
На сторінці створення нової електронної петиції у спеціальній формі потрібно зазначити суть звернення та текст петиції, ввести захисний код. Після натиснення кнопки «Створити петицію» створена електронна петиція потрапляє на перевірку адміністратора веб-сайту Офіційного інтернет-представництва Президента України на відповідність вимогам, установленим Законом України «Про звернення громадян».

Електронна петиція, яка відповідає встановленим вимогам, оприлюднюється у розділі електронних петицій на сторінці «Триває збір підписів» протягом двох робочих днів з дня її надсилання автором (ініціатором). У разі невідповідності електронної петиції встановленим вимогам оприлюднення такої петиції не здійснюється, про що автор (ініціатор) електронної петиції отримує повідомлення на вказану ним адресу електронної пошти.

Електронна петиція, адресована Президентові України, розглядається за умови збору на її підтримку не менш як 25 тисяч підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення петиції.

Електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
Інформація про початок розгляду електронної петиції, яка в установлений строк набрала необхідну кількість голосів на її підтримку, оприлюднюється у розділі електронних петицій на сторінці «На розгляді» не пізніш як через три робочі дні після набрання необхідної кількості підписів на її підтримку.

Розгляд електронної петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Про підтримку або не підтримку електронної петиції, адресованої Президентові України, публічно оголошується Президентом України на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

Відповідь на електронну петицію не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду оприлюднюється у розділі електронних петицій на сторінці «З відповідями», а також надсилається у письмовому вигляді автору (ініціатору) електронної петиції.

У відповіді на електронну петицію повідомляється про результати розгляду порушених у ній питань із відповідним обґрунтуванням.

У разі визнання за доцільне викладені в електронній петиції пропозиції можуть бути реалізовані Президентом України шляхом прийняття з питань, віднесених до його компетенції, відповідного рішення. Главою держави за результатами розгляду електронної петиції можуть розглядатися та вноситися в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України законопроекти, спрямовані на вирішення порушених у петиції питань.

Інформація про кількість підписів, одержаних на підтримку електронної петиції, та строки їх збору зберігається не менше трьох років з дня оприлюднення петиції.

Всі електронні петиції, які пройшли перевірку адміністратором веб-сайту Офіційного інтернет-представництва Президента України на відповідність вимогам, установленим Законом України «Про звернення громадян», включаючи петиції, які не набрали достатньої кількості підписів на їх підтримку, та петиції, які очікують на розгляд, доступні на сторінці «Архів»
.

Принимаете ли вы участие в подписях петиций? Каково ваше отношение к ним?
Обсуждаем в этой теме актуальные петиции. Не нужно создавать отдельные темы по каждой петиции.

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Поговорим о нашей жизни.
СообщениеДобавлено: 31 авг 2015 13:50 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 2 месяца 14 дней
Семья: Я, он и донь)
Детки: Бублик
Медали: 1
Я люблю ЗЖФ (1)

Очки репутации: 344
Петиция о Праве граждан на самозащиту!
Подпиши и репости!
https://petition.president.gov.ua/petition/40

Последний раз редактировалось Opalonka 31 авг 2015 13:51, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: 03 сен 2015 11:52 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 7 месяцев 13 дней
Детки: сыночек и дочка
Медали: 11
Я люблю ЗЖФ (1) Автор статьи (1) Умники и умницы (1) Книголюб форума (1)
Благотворительная ярмарка (4) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 555
Прошу тих хто підтримує думку, що кожен має право мати зброю підписати

Доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту:
«Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров'я, житла та власності, життя і здоров'я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України.
Реалізація права на вільне володіння вогнепальною зброєю регулюється відповідним законом та може бути обмеженою лише за рішенням суду щодо окремої особи».

Хто з цим не згоден прошу даний пост просто проігнорувати

СообщениеДобавлено: 03 сен 2015 11:58 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 11 месяцев 23 дня
Медали: 5
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Благотворительная ярмарка (1) К 10-летию форума (1)
Фотоконкурс "Смайл" (1)

Очки репутации: 1526
Циферка писал(а):
Прошу тих хто підтримує думку, що кожен має право мати зброю підписати

Доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту:
«Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров'я, житла та власності, життя і здоров'я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України.
Реалізація права на вільне володіння вогнепальною зброєю регулюється відповідним законом та може бути обмеженою лише за рішенням суду щодо окремої особи».

Хто з цим не згоден прошу даний пост просто проігнорувати

Спасибо за ссылку, подпишу.

СообщениеДобавлено: 07 сен 2015 15:21 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 9 месяцев 28 дней
Семья: Есть
Детки: есть
Медали: 5
Я люблю ЗЖФ (1) Путешественница (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 475
Alissa F писал(а):
Петиція про скасування розмитнення і акцизу на імпорт авто набрала більше 25 тисяч голосів
я вчера голосовала за экологию и потом пошла еще искать, за что можно было бы подписаться ha-ha и конечно смотрела рейтинги голосов. Вот эта петиция сразу бросилась в глаза. Так же подписалась за введение штрафов за мусор. да много за что подписывалась. Плохо что на этом сайте не сортируют петиции т.к про мусор я 2 петиции точно нашла.

СП косметики из Франции: Avene, Bioderma, Weleda, Topicrem, Etiaxil, Caudalie, Lierac, Nuxe и др.

СообщениеДобавлено: 17 сен 2015 23:13 
В НеБо с ГоЛоВоЙ
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 10 месяцев 27 дней
Детки: Солнце и Луна
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Умники и умницы (1) Благотворительная ярмарка (5) Участник субботника (1)
"Свято наближається" (1) Новогоднее настроение (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 509
Ой, ржу, не могу -D Листала электронные петиции и наткнулась на петицию
Цитата:
Призначити Тимошенко Юлію Володимирівну послом в Гондурас
ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:
В зв’язку з великим управлінським досвідом і необхідними знаннями у Тимошенко Юлії Володимирівни просимо вас призначити її послом в Гондурас.

Если что она уже на лёгком старте-почти 14 тыс. голосов. -D
https://petition.president.gov.ua/petition/7786

и вечно совершает благо!
Гёте Фауст

СообщениеДобавлено: 18 сен 2015 01:53 
Невгамовна Нишпорка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 8 месяцев 12 дней
Детки: Владислав
Медали: 38
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1) KinoLady (1)
Квест. Победитель. (2) Квест. Участник. (1) Книголюб форума (3) Активный участник аукциона (4)
Благотворительная ярмарка (5) Участник субботника (2) Марафон постройнения (2) Кулинарный поединок на ЗЖФ (1)
"Свято наближається" (2) Marvel movies (1) Книжный клуб (1) Неспящая форума (1)
Патриотка форума (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Подарок от Снегурочки (1)
В гостях у сказки (1) Участник фотоквеста (2) To Be A Woman (1) Кулинарные конкурсы на ЗЖФ (1)

Очки репутации: 2129
kosmomiss писал(а):
Если что она уже на лёгком старте-почти 14 тыс. голосов

Она уже несколько дней в ФБ ходит. Народ не только поржал, но и активно поддержал. yesss

СообщениеДобавлено: 18 сен 2015 02:04 
девушка с характером
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 10 дней
Детки: Володимир
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1632
Кира писал(а):
Народ не только поржал, но и активно поддержал.

ну вот я против устраивания цирка с петициями ehh
если цель петиций - обратить внимание на действительно важные вещи и заставить президента действовать, то этот цирк "Тимошенко - посол в Гондурасе" сведет все на нет и действительно серьезные вопросы даже рассматривать не будут :-(

лучше б поддержали что-то важное, а не то чего все равно не случится. послы что от фонаря назначаются - по личному желанию Пороха? детский сад какой-то

ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема

Заголовок сообщения: Re: Экология нашего города. Подпиши петицию!!!
СообщениеДобавлено: 24 сен 2015 13:25 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 7 месяцев 13 дней
Детки: сыночек и дочка
Медали: 11
Я люблю ЗЖФ (1) Автор статьи (1) Умники и умницы (1) Книголюб форума (1)
Благотворительная ярмарка (4) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 555
я уже не верю в петиции, отверг уже петицию насчет оружия, хотя набралось в два раза больше нужного

СообщениеДобавлено: 24 сен 2015 13:29 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 10 лет 10 месяцев 27 дней
Медали: 2
Я люблю ЗЖФ (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 568
Циферка, а где написано, что он должен соглашаться со всеми предложениями народа? о_О

СообщениеДобавлено: 24 сен 2015 13:36 
Блондинка на троне, ф трусах и короне
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 5 месяцев 12 дней
Медали: 9
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Благотворительная ярмарка (3) Позитив форума (1)
Перчинка форума (1) Тусовщица форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1368
так а смысл тогда этой петиции???? ну подпишут - он может даже и не узнает, он же не сидит сутками в сети. захотят - донесут ему, захотят - не донесут :dntknow:

Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!!
Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)

СообщениеДобавлено: 24 сен 2015 15:25 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 7 месяцев 1 день
Медали: 29
Первопроходец форума (1) Сокровище форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (4)
Автор статьи (1) Путешественница (1) Квест. Участник. (1) Умники и умницы (1)
Благотворительная ярмарка (6) "Свято наближається" (2) Скорая помощь форума (1) Мудрость форума (2)
Лучшая мамочка форума (1) Лучший организатор СП (2) К 10-летию форума (1) Новогодняя красавица (1)
Валентинка (1) А ну-ка, девочки! (1)

Очки репутации: 2844
уже появились первые ответы на петиции, можно ознакомиться
https://petition.president.gov.ua/?status=processed

СообщениеДобавлено: 28 сен 2015 14:27 
Леди Совершенство
Цитата

Благотворительная ярмарка (6) "Свято наближається" (2) Скорая помощь форума (1) Мудрость форума (2)
Лучшая мамочка форума (1) Лучший организатор СП (2) К 10-летию форума (1) Новогодняя красавица (1)

Galyna, честно говоря, материал ни о чем :dntknow: кто-то считает, что если петиция набрала 25 тысяч голосов, то автоматически будет претворена в жизнь? петиции рассматриваются, на 5 из них уже даны ответы, в том числе и на те, о которых идет речь в этой статье. почитайте, поданы соответствующие обращения к кабинету министров, верховной раде и т.д. будет ли после этого практический результат хоть на какие-то из них - вот за этим надо следить дальше yesss

СообщениеДобавлено: 28 сен 2015 14:40 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 6 месяцев 8 дней
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Mafia for Ladies (1) Благотворительная ярмарка (3)
К 10-летию форума (1) Учиться никогда не рано (1)

Очки репутации: 686
Кактуся, следить -да, нужно. и даже любопытно - если наберется нужное кол-во голосов на эту петицию, чем дело закончится.
тут как бы слова президента - это уже не "ни о чем". и его позиция (пока он президент) тоже заслуживает внимания.
подано обращение - это даже не пол дела. это кому то нужно, двигают, толкают пока есть силы и финансы...
я не для спора, Оль. моя подпись там тоже есть. и кислородом дышать тоже хочется...

СообщениеДобавлено: 28 сен 2015 15:24 
Леди Совершенство
Цитата

Galyna, просто в этой статье нас убеждают в том, что петиции бесполезны. хотя это очень действенный инструмент в других странах.
люди не должны просто разочароваться и перестать собирать подписи, это путь в никуда. а вот доносить до власти актуальные проблемы и требовать от них внимания к ним и соответствующих изменений, вот это шанс изменить что-то к лучшему, заставить взаимодействовать власть с народом, как это должно быть. никто не говорил, что будет легко.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.