Я трохи здивована, що теми серіалів українського виробництва не було на форумі. Чи то через те, що дуже полюбляю їх, не знаю... Почну цю темку з класнючого серіалу, який зараз дивлюсь - "Спіймати Кайдаша". Вже глянула, що у ньому 12 серій, зараз дивлюсь 9-ту. Дуже цікавий, дуже прикольний, не можу відірватися. Раджу подивитися P.S. А ще мені дуже подобаються серіали каналу "УКРАЇНА".
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Додивилася "Спіймати Кайдаша" - класнючий Дуже сподіваюся, що другий сезон все ж таки буде. Потім швиденько подивилася 4-серійний "Дівчата" - прикольний, гуморний, легкий А потім "І будуть люди". Важкий, але дуже сподобався!!! Так, це наша історія, її не забути і нікуди не подіти. Тим краще! Задоволена, що саме зараз побачила його, дуже вчасно, як на мене. Потім дивилася "Перші ластівки". Очі все округлялися і округлялися. Сюжет - дуже велика розвинена проблема серед підлітків... В першому сезоні 8 серій, потім перейшла до другого сезону і зараз на 3 серії. Засмучена тим, що ті ж самі герої, але з іншими іменами і це вже зовсім інша історія... А так хотілося дізнатися хто ж насправді "Друг", який в останній серії першого сезону сидів з камерою на даху.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
а мій найулюбленіший - Леся і Рома Хоч я не люблю подібні серіали, але саме наш класний. Дивилася ще коли він йшов здається на ICTV, Нового каналу ще не було. Звідти люблю Ірму, як акторку
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы можете добавлять вложения