Скандальна сім'я Кайдашів тепер живе в сучасному селі, де немає роботи й ніхто не знає, за кого голосувати на президентських виборах. Як на їхнє життя вплине нова реальність?
Найулюбленіший твір шкільної програми "Кайдашева сім'я" чудово інтерпретували в серіалі. Всі актори чудові! Дуже сподіваюся, що в нас буде більше таких крутих проєктів
sunnyshiny, він просто класнючий! Скоро додивлюсь, я під враженням! Дізналася, що є натяк на зйомки другого сезону. Так, актори гарні, серед яких багато знайомих імен
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Шикарний серіал. Подивилася на одному диханні . Але якось жінки всі не в кращому світлі виставлені . Кожний жіночий персонаж то "наліво", то зразу з двома крутить . Мотря-вогонь баба
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы можете добавлять вложения