Хлопці, хтось уже користувався Bank ID для швидкого отримання кредиту на LoanPlus? Мені треба було терміново гроші, і чув, що з цією системою все проходить швидко. Але я не зовсім розумію, як правильно підключити Bank ID і чи потрібно мати акаунт у банку з підтримкою цієї послуги. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом або порадами.
Я оформляв кредит через LoanPlus саме з Bank ID і все було дуже просто. Головне — мати активний банк, який підтримує цю функцію, і підключену послугу в мобільному додатку. Під час заявки на кредит вибираєш Bank ID, підтверджуєш особу через свій банк — і все, процес ідентифікації автоматичний. Якщо хочеш більше дізнатись, ось корисний https://loanplus.com.ua/bank-id/ , де все розписано зрозуміло .
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Цікаво, як сучасні технології змінюють спосіб отримання фінансових послуг. Ще кілька років тому все було набагато довше і складніше, а зараз фактично можна зробити багато справ онлайн, не виходячи з дому. Такий розвиток сильно економить час і робить процес більш доступним для багатьох людей.