У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
Мне всегда интересно было, сколько на ЗЖФ форумчанок-посткроссеров?
Рекомендований лист – лист, що пересилається рекомендованим порядком авіа чи наземним шляхом. Порядок прийому: подаються для пересилання до об’єкта поштового зв’язку з одержанням розрахункового документу, що підтверджує приймання. Порядок вручення: доставляються та вручаються адресатові (одержувачу) під розпис.
Приносять додому, але якщо нікого немає, то можуть запросити до пошти.
Дівчата, цієї зими ми з чоловіком були в ролі поштарів та декілька листівок кидали у ящики самостійно, минуючі пошту Може комусь така ідея теж прийдется до душі.
Доречі, трішки згодом хочу опублікувати декілька записів в графі "про себе" Без ніків, лише анонімні витримки, якими я можу собі дозволити зачитивутись одна) Сподіваюсь, ніхто не буде проти.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Mira o Cet писал(а): Доречі, трішки згодом хочу опублікувати декілька записів в графі "про себе" ух ты! шо ж там такое написали, что так тронуло? аж любопытно
Блин, почему это опять не я?..
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
Mira o Cet писал(а): Доречі, трішки згодом хочу опублікувати декілька записів в графі "про себе" ух ты! шо ж там такое написали, что так тронуло? аж любопытно
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
відправлю заявку. Весною захопилася міжнародним посткросингом. Я надаю перевагу листівкам без конверту (та й з близько 30 отриманих листівок лише 1 була надіслана в конверті), бо подобається, коли марки наклеєні безпосередньо на листівку й поштові штампи стоять саме на ній, а не на конверті На жаль, змушена була відмовитися від свого захоплення оскільки 3 останні надіслані мені так і не отримала. Чомусь пані - листоноша вважає за потрібне залишати листівки на підвіконні, а не кидати їх до поштової скриньки І хтось з будинку, мабуть, забирає їх замість мене
А ще у нас з чоловіком є традиція - коли ми подорожуємо, то з кожного міста надсилаємо собі листівку на згадку
На жаль, в Україні посткросинг не достатньо пропагується, так би мовити, видогонабувачем - Укрпоштою. В Чернігові в центральному відділенні уявлення не мали, що таке посткросинг, і ба більше - були відсутні в продажу навіть звичайні туристичні листівки з видами міста. А ось Харків приємно здивував - в невеличкому відділені біля готелю був цілий стенд присвячений посткросингу і в наявності було багато цікавих листівок
Щодо міні-бандеролей раніше ніколи не чула про таке. Проте, це досить цікава еволюція постросингу
Цитата:
Девочки, с заграничными открытками не все так просто -я отсылала из Болгарии месяц назад 7 шт и пришло адресатам пока только 2( и очень переживаю придут ли вообще остальные
Не хвилюйся, проте дивно, що авіа так довго йде. І дякую за листівочку - виглядатиму ще, а то знову на Укрпошту/сусідів грішила