Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Lyosya, Особенно когда массовость как никогда востребована Всем приятно
Сашунечка писал(а):
я сегодня получила открыточки свои. к посткроссингу готова!
а я на сайтах разный попаслась и решила - зачем я буду покупать - я ж нарисовать смогу, и таки рисую! А еще скоро сделаю свои авторские марки - будет ваще крутяк!!!
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
зачем я буду покупать - я ж нарисовать смогу, и таки рисую!
ну, дорогая, если сравнить наши навыки в этом деле, то это где-то как сравнивать розу и трактор "беларусь". оба существуют в этом мире - на этом общее у них заканчивается я рисую чуть лучше, чем мой ребенок так что я покупными обмениваться буду
Nadezhdovna писал(а):
А еще скоро сделаю свои авторские марки - будет ваще крутяк!!!
Мені ще два пакуночка їдуть від дівчат іллюстраторів Одразу весняні замовила і осінні на наступний рік. А є одна листівка, яку планую відпоавити сама собі додому з іншого міста
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Летучая_Мышь, Вона так прикольна і нічійна)) А ми коли подорожуємо, то відправляємо собі додому листівки. То нафіга якусь єрунду, якщо вже знайшлася відповідна
Просио так тримати порожню листівку не бачу сенсу)
А є одна листівка, яку планую відпоавити сама собі додому з іншого міста
Я тоже так делаю. Только еще и родителям шлю!
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
*Велика скептична дівчинка, яка по-дитячому вірить в дива)) Обожнюю оленів та єнотів). *Обожаю творчески проводить время, каждый день учусь чему-то новому, расту вместе с детьми. *Каждая съеденная в ноябре мандаринка приближает нас к тому самому заветному времени Чудес, когда все светлое и доброе усиливается стократно, когда сердце распахивается так широко, что способно вместить в себя гигатонны радости
Каждая съеденная в ноябре мандаринка приближает нас к тому самому заветному времени Чудес, когда все светлое и доброе усиливается стократно, когда сердце распахивается так широко, что способно вместить в себя гигатонны радости
Сегодня зашла на почту, а мне оператор уже сразу предложила "марки красивые", как я обычно люблю у них спрашивать Новогодний выпуск, с золотистым тиснением. Номинал 4,40 - для обычного письма не очень удобный, но для заказного в самый раз