УВАГА! Укрпошта з 10.09.2018 підняла тарифи на поштові послуги. Тепер марка по Україні коштує 7 грн (рекомендований лист +6 грн). ТАРИФИ
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і правила участі
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших.
1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання. 2. Обовязкова умова участі: до 23 жовтня кожен учасник повинен відправити ведучій фото листівки та отримати відповідь про її відповідність умовам обміну. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча) після відправлення листівки. 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Обмін триває з 9.10 до 23.10.2018, велике прохання не затримувати свій осінній привіт! 6. Цей обмін міжнародний
В этом году я участвовала в обмене только благодаря усердию ведущей. Яна, отдельное спасибо Т.к. думала, что не смогу уделить достаточно времени для выбора открытки. Но светлая мысль осенила вовремя мою голову, что можно воспользоваться онлайн сервисами Еще мне очень давно хотелось заказать рисованное чудо у Виктории. И оцените мои чувства когда я получаю своего адресата
Nochenyka писал(а):
Shapka - Мурлыся
Мурлыся писал(а):
Прекрасное завершение пятницы - я успела на почту за одну минуту до закрытия! Спасибо моей осенней фее (ника не нашла) за кусочек тепла! Открытка такая уютная, в ней столик из тыквы, печка, как у бабушки, кот, как у меня))) Там столько деталек! - мышка в окошке тыквы, мышка с конфетой, угощения на столе....Я в восторге! И отдельное спасибо за то, что заказной отправили! Мне это близко - иметь гарантии, когда действительно хочешь сделать приятно. В этом обмене мне повезло вдвойне - хорошая девочка попалась мне для отправления, и от хорошей девочки получила я)
Но я очень рада, что я все таки поучавствовала, потому что читая такие отзывы становится немного теплее, а это самое то в осеннюю погоду
Juliet_zp писал(а):
Мурлыся, очень атмосферная открытка! И видно что подбирали под тебя.
Lyosya писал(а):
Мурлыся,класс,котяня и открыточка точно подбирались для тебя
Спасибо, девочки, я рада, что заметны мои старания
_______________________________ Нет любви искренней, чем любовь к еде (с)
Последний раз редактировалось Shapka 26 окт 2018 12:36, всего редактировалось 2 раз(а).
Lyosya, де моя листівка? Відправляла одночасно з листівкою Тані. До неї вже долетіло, а до тебе ні.
Я також чекаю,но поки немає,листи приносять тільки за квартплату Іспанія не Англія,тут все маньяна(це завтра іспанською ),все відкладають на потім.Вона обов'язково прийде
Lyosya, у мене тут теж такий крутий кур’єр трапився. Відмітив посилку як доставлену, а приніс на наступний день
І таке було А ще якось трапився ледацюга,який приходив з посилкою,а залишив повідомлення і навіть не подзвонив у домофон,а я була вдома...і отримала лише на другий день,бо він до закінчення роботи шарився з моєю посилкою
Дякую тобі, моя поштовая фея, за таку красу. Я витягла листівку з конвертику і пару хвилин просто сміялася і стрибала. Це попадання на 100 баллів. Це просто космос. ААААААААААА... Єдиний момент мого смутку - кляті листоноши пом"яли другу листівку. Але вона всеодно чарівна! Хвалюся! Окреме дякую за те, що було у листівці. I hope so too.
І ще один осінній привіт поза обміном від Ірусі. Сподіваюсь, в мене вийде трошки і від себе зробити кольоровим цей світ.
Сегодня и меня ждал сюрприз в почтовом ящике! Получила конвертик от Оли(olyazp) с очаровательными мышками и осенними листьями))У-у-ух!! обожаю осень за такие ее теплые и приятные моменты! Олечка, спасибо большое и за открытку и за чудесные слова!
А мой приветик походу где-то потеряла почта Каждый день минимум по 2 раза заглядываю в ящик и там пусто. Даже на почту звонила, сказали что не видели такого Но я все равно жду с нетерпением вдруг она все таки найдется и прилетит ко мне