Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проект хорошого настрою! Ідея проста і полягає в тому, що напередодні Нового року кожен з Вас може приміряти на себе роль Санти та подарувати частинку свята випадковій людині. А також отримати частинку свята у відповідь! Ми збираємося не з бажання безкоштовно отримати подарунок, ми вчимося дарувати. Дарувати не тільки подарунки, а й гарний настрій, причому абсолютно не знайомим нам людям. Отже, Таємного Санту в кожен дім!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: Тисни! 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунку у межах 300 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: , може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням (це можуть бути марки з руським кораблем, ляльки-мотанки, сало з часником тощо); - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Звіт (бажано з фото, але можна без нього) є обов'язковою умовою участі і виступає доказом виконання учасником умов обміну. 7. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 8. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар: 6 листопада - анонс 6 - 27 листопада - прийом заявок 30 листопада - розсилка адресатів всім учасникам 1 - 18 грудня - обмін подарунками
Дівчата, які гарні подаруночки!!! Чекаю розкриття карт;) Ой, мені сестра вчора прислала відео з бялоруським Миколаєм. Вона в силу ситуації і можливостей, намагається діток привчати до рідної мови, бореться з російськомовними. Коротше, я кращого МиколаЯ/Санти/діда мороза в житті не бачила! Ну такий крутий і живий актор, реагує на все сказане дитиною, ціле дійство влаштував. Вони вдень напекли печива ( типу просто так), коли молодшу спати поклали наче щось грюкнуло на кухню пішли дивитись. А там Миколай святий спиною до них топче їхнє печивко. І типу батьки тільки після чарів змогли йооо бачити. Сестра аж сама в дива повірила, а у дитини аж часом слів бракувало! І все це білоруською чудовою!
У мене щось планети не так розмістились . Буквально на 1 день не встигла забрати подарунок, а сьогодні цілий день в Мукачево немає світла, ось тільки дали, тому поспішаю звітуватись Фото мама кинула, але, як і писала, мама і фото речі не сумісні - там нічого не видно (лише 1 фото норм, його і додаю)))) Тож фото - пізніше. З того, що роздивилась: моя Санточка поклала обрядовий рушник, шкарпетки, які будуть мене гріти взимку. Ну а бутилочка (правда не знаю що там, зелененького кольору, але етикетка мені подобається ), разом із стаканчиками мабуть буде гріти внутрішньо))) Про смаколики моя Санточка також не забула, тож щось смачненьке то тієї зелененької бутилочки у мене також є . Є ще щось, але по фото не видно, мама як партизан мовчить Дякую моїй Санті
Ширяться чутки… цього року всі були хорошими дівчатами, а тому отримали свої подарунки на Різдво. Тож настав час підбити підсумки. Перше, що хочеться сказати – Ви всі неймовірні, хоробрі і щедрі люди, які попри умови, ціни і відсутність різдвяного настрою – все таки включились в наш святковий і казковий обмін. Мої оплески!
Друге, настав час зняти бороди і подивитись, ху із ху.
Додам, що найшвидшим Сантою виявилась Shateno4ka, тому до неї полетів невеличкий подарунок від ведучої. А ще був один Таємний Санта в квадраті – ця дівчина відправила додатковий подарунок для однієї з учасниць, а я не була проти. Думаю, вона сама може зізнатися в темі і пояснити своє таке бажання.
І третє, останнє. Я всіх вітаю з Різдвом Христовим! Нехай наступний рік принесе нам хороші новини, мирне небо, тихі ночі, повні родини, теплі і світлі домівки, а сльози лише від щастя. Я хочу побажати Вам багато звичайного, нормального, про що забувається в ці страшні часи – яскравих подорожей, веселих гулянок, можна до ранку, щоб не думати про години, не економити зарядку, пів дня приймати ванну, або скільки хочеться, сміятись, багато сміятись, пити каву і не соромитись, планувати щось, купувати непотрібну фігню, бо «на часі». Хочу побажати ЖИТТЯ, тому що воно одне і ми маємо його жити. Нехай все це обов'язково станеться в наступному році. Нехай вже тій RUSні PEACEда… Всім добра! Все буде Україна! Свято наближається!
Увидев бутылку так и подумала, что это от Саши Маша, спасибо за приятные подарки и письма Все Санты - молодцы Спасибо ведущей за проведение я угадала 4 Санты со своей)
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
И подарок от ведущей
_______________________________ обращаться ко мне на ты
так. Діти народжені в Рб, тому вони вчать їх білоруської мови, а у вільний час вдома намагаються спілкуватись українською. Всі книжки тільки цими двома мовами вдома, навіть гуртки намагаються шукати тільки такого напряму) Nochenyka,дякую тобі, що ти взяла на себе проведення! Вовків часи особливо хочеться дарувати і отримувати емоції. Всі Санти умнічки! Постаралися, не спізнилися, і подарували такі душевні подарунки) Мою манту я вгадала ще до відкриття коробки) але менш приємними подарунки від цього не стали Сашунечка, нарешті можу тобі відповісти: наклейки -то термоналіпки на одяг/аксесуари. Прикладаєш малюнком до одягу, праскою пригріваєш, потім обережно знімаєш основу. Наліпка лишиться на виробі. Я прасувала через тоненьку тканюшку про всяк випадок.
Такой теплый обмен... И почему я раньше не играла. Мы получается с Ксюхой обменялись подарками. Надеюсь моя сушка понравилась? Все было сделано собственными руками из урожаев нашей дачи. А кто мне приносил подарок? Муж? или сын? Лично Вас не знаю и сколько лет тоже.
zuzunka, так, обмін у обміні . Доставляв чоловік, Ваш я так розумію теж? Мені все сподобалось , дуже дякую!!! Наліпки у Вашому подарунку, як раз і задумувались для Вашої продукції, а тарілка з чесноком і свинка - це типу "ребус" - українське сало з чесноком
Всім Сантам і нашій ведучій дуже дякую за створення Новорічного настрою і святкової атмосфери
_______________________________ оскільки всім не догодиш, тоді обмежемось собою