Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проект хорошого настрою! Ідея проста і полягає в тому, що напередодні Нового року кожен з Вас може приміряти на себе роль Санти та подарувати частинку свята випадковій людині. А також отримати частинку свята у відповідь! Ми збираємося не з бажання безкоштовно отримати подарунок, ми вчимося дарувати. Дарувати не тільки подарунки, а й гарний настрій, причому абсолютно не знайомим нам людям. Отже, Таємного Санту в кожен дім!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: Тисни! 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунку у межах 300 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: , може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням (це можуть бути марки з руським кораблем, ляльки-мотанки, сало з часником тощо); - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Звіт (бажано з фото, але можна без нього) є обов'язковою умовою участі і виступає доказом виконання учасником умов обміну. 7. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 8. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар: 6 листопада - анонс 6 - 27 листопада - прийом заявок 30 листопада - розсилка адресатів всім учасникам 1 - 18 грудня - обмін подарунками
Дівчата, це справді кайф, бути частиною такої чарівної традиції. Досі пам'ятаю першого Санту і як Аліна подарунок за вікно вивісила. Нас було 39 учасників тоді. Таке божевілля, посилки губилися, не правильні ттн вказувались, люди десь зникали... Але все закінчилось добре, всі знайшлись і повернулись, Різдво було врятоване.
-Маришка-,Яночко, як круто, що я так запам’яталась))) Мені цього року не вистачало тільки цієї можливості здивувати появою подарунку. Максимально не люблю просто відправляти поштою))) але в нинішніх умовах дістатись до Сашунечки у мене шансів не було)))
але в нинішніх умовах дістатись до Сашунечки у мене шансів не було)))
поверь, на почте тоже прикольно получать особенно, когда считаешь, шо посылка потерялась! пришла я на почту. света нет вторые сутки. у них склад коробок на получение и отправку. они психуют. я ищу)))) нашла по упаковке
LadyKetty, ты еще расскажи как чуть не съела мыло-мандаринку от Маришки
Ага Я несколько раз периодически за эти 1,5 недели после получения подарка брала эту мандаринку, вертела в руках, нажимала на неё и понимала, что она твёрдая, а дальше ничего понять не могла и откладывала
Сашунечка писал(а):
пхахахахаха
Не думай, что это было после принятия узбагоительного Выше сказано, что это происходило периодически за всё это время и только сегодня я решила у Ани спросить Сама же своей девочке подарила мыло, только в виде сердечка, а тут...
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Я несколько раз периодически за эти 1,5 недели после получения подарка брала эту мандаринку, вертела в руках, нажимала на неё и понимала, что она твёрдая, а дальше ничего понять не могла и откладывала
интуиция понимала, что в чем-то подвох, но приближение НГ диктовало своё: мандаринку надо слопать
всіх дівчаток вітаю! Незважаючи на кляту русню, цей рік не став виключенням для нашого найулюбленішого Новорічного проєкту Nochenyka, Янусю, дякую тобі величезне, що навіть за тисячі кілометрів від нас ти знаходиш час та натхнення бути ведучою AlisaL, ще раз дуже дякую за чудовий бокс з подаруночками
LadyKetty, ты еще расскажи как чуть не съела мыло-мандаринку от Маришки
Ага Я несколько раз периодически за эти 1,5 недели после получения подарка брала эту мандаринку, вертела в руках, нажимала на неё и понимала, что она твёрдая, а дальше ничего понять не могла и откладывала
признаюсь, когда их много и в тарелке.... мой мозг отказывается понимать что это мыло