У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
patria_, Спасибо! Мы так рады с доцей что понравилось! А то мы смотрим на другие открыточки и такая красота у всех! У нас какой-то неформат получился! Ну, меня вычислили, и многие тут смотрю догадались " по почерку". А кто моя прекрасная заботливая феечка? В конце разгадка будет?
patria_, какая красота! Сразу видно - делали с душой. gulyakyna, вы с дочкой настоящие феечки-мастерицы! Nochenyka, ощущениями поделишься? Открыточка красивая.
Мне кажется, у Вас самый оригинальный и интересный неформат:))))
gulyakyna писал(а):
[b] А кто моя прекрасная заботливая феечка? В конце разгадка будет?
Ой, я увидела, что Вы получили свою открыточку и довольная, что она наконец попала к Вам в ручки, совсем забыла поблагодарить за тёплые слова. А ведь отправлять открытки, так же приятно, как и получать. Спасибо, за отзыв и фото. Очень приятно было познакомится с Вами заочно!
Скажи) Совсем иначе воспринимается. Это от феи или ты не знаешь?
Кстати, я уже отправила 23 открытки и 2 точно утеряны (в ящиках на ключе пустота) Сегодня понесу еще одну партию..Посмотрим, все ли дойдут.
patria_, Как оригинально!! И мотивация выполнить все задания серьезная - мы ведь теперь будем ждать отчетик
Juliet_zp, Шалость и правда удалась
Майже всі листівки вже відправлено. Декілька дівчат, в зв'язку зі станом здоров'я трішки затримались, але пам'ятають про своїх адресатів і сьогодні-завтра привіти полетять до них! Зі своєї сторони я максимально контролювала процес, але пришвидшити доставку, або змусити людини написати відгук у темі не можу. 12.10 планую оголосити список всіх Поштових Фей) та зібрати до купи всі місця, сайти, якими ділилися в темі
Заказала зимние открытки и говорю мужу - отправь мне их к Новому Году, уж очень красивые
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Juliet_zp, ощущения какие-то более радостные что ли. Сразу рукой пошарил в ящике - и достал красоту.
Mira o Cet, от феи мне уже приходила, я ее в теме выставляла Слава богу, нашлась. А эта, на сколько я поняла, пришла в ответ на мою открытку. От моей рандомной получательницы.
Если моя почтовая фея одна из тех, кто приболел - то скорейшего выздоровления! я уже начала волноваться, что про меня забыли, а то все открытками хвастаются, а я сижу
_______________________________ Налагоджую українську Если живешь бок о бок с драконом, изволь с ним считаться. Дж. Р. Р. Толкин