Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Блин, только что дошло, что раз без номера значит не на почте нужно искать а в ящике. А вдруг я ее пропустила, она уже пришла и ее кто-то вытащил? Нас неделю не было. Я была уверена что уведомление с почты - это моя открыточка долгожданная.
я отправляла 4 декабря открытку (на посткроссингЮа) и ее до сих пор не зарегистрировали, 17 дней до Киева все никак не доедет. Но есть одна вещь - мой адресат на сайте не появлялся с 6 декабря
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Nadezhdovna,так там действительно дело в адресате. мне Конечно до Киева тоже не всегда доходит быстро, но как показала практика до недели в среднем все доходит.. но только не у нас в Запорожье(( ко мне вот почтальон приходит сейчас 1 раз в неделю..
ко мне вот почтальон приходит сейчас 1 раз в неделю..
ага! что-то не заходит... даже квитанциями и спамом не балует
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Я пришла с отчетиком Мне тоже пришла открытка, огромное спасибо Псишке, очень точно подобрала открытку под моё описание, если чесно, я сама была немного шокированна от того что в форме о себе написала И отдельное спасибо за тёплые слова, которые написаны в этой открытке, они меня очень тронули А ещё я аж на позапрошлой раздаче получила прекрасную открытку с изображением красивой парочки от нашей прекраснейшей феички NaStoyka, Надюшка спасибо тебе за такую теплую открытку и вообще за то что ты есть, извини, раньше никак не смогла зайти похвастаться своей красотой, на работе к концу года кучи завалов
Она ну очень милая, моя малявка сразу же расплылась в улыбке)
Уииииии
anuki,
Я наконец получила свою посылочку - открыточку это Чудо - в ней 2 открытки с прекрасными пожеланиями - спасибо Большое . Я очень рада Смотрите какая красота