Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Руслана, я точно так же, как и вы, участвовала в осеннем первый раз. И я согласна, давай не будем портить новогодний настрой переходом на личности. Открытки почтовые потому что именно в этом суть посткроссинга. Приклеить марку и отправить ее без конверта. И мы тоже очень надеемся, что в следующем обмене все пройдет замечательно и абсолютно все останутся довольны.
Я уточню, можно? Тк я открытки отправляла лет 20 назад, последний раз, и в тонкостях открыток не разбираюсь, то открытка С Новым годом это почтовая или нет? А вообще, почитала комментарии и как то не очень стало, как по мне, главное от души чтоб было.
Luna85,можно и в конверте. Просто смысл посткроссинга чтобы открытка шла с маркой на ней стоял штемпель и весь мир знал что вам пишут/присылают- я так поняла . сама первый раз участвовала в подобном поэтому в поиске красивых марок налепила ее но отправила в конверте марка оказалась с бОльшим номиналом чем нужно
Не важно что на открытке-почтовая эта та,на обороте которой можно приклеить марочку,написать адрес и пожелания,она не двойная,а одинарная,как-то так И на тему обсуждения выше-я допустим ни с кем не ссорилась,просто тоже подписалась под Дашиным сообщением,так что не понимаю обид,они не обоснованы! Всем бобра
А почтовые открытки надо было без конверта отправлять по правильному? Я тоже получается не так отправила
Це за бажанням, бо в наших відділеннях тільки рекомендовані листи бувають) Та листом надійніше, проте немає штемпелів.
Инкакартинка писал(а):
то открытка С Новым годом это почтовая или нет?
Так не в підписі справа, а форматі. Поштова - одинарна, прямокутна - в першлому пості були приклади і посилання на сайти. А вітальні, то подвійні.
Инкакартинка писал(а):
А вообще, почитала комментарии и как то не очень стало, как по мне, главное от души чтоб было.
Так, проте є певні умови, і вони існують, щоб не було сліз (а вони були минулого разу), розчарувань та образ. І якщо це посткросинг з поштовими листівками, то людина на такі й чекає. Душевні, щирі, підібрані саме для неї. (Якщо прийшла вітальна і від цього є радість, то це дуже-дуже круто, ясна річь, а могло бути й розчарування, саме тому я ще і ще згадувала про формат)
Руслана писал(а):
Ну все - тапками закидали - ушла. при том что я отправляла правильные, но высказывала свое мнение.
Та ну перестаньте) Ніхто не закидував)
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Luna85, в классическом варианте да, именно без конверта. Но многие посткроссеры добавляют еще к открытке разные приятности, как это было в осеннем. И плюс, мы же еще должны учитывать особенности Укрпочты. Наличие или отсутствие конверта, так же как заказным или обычным отправить - это по желанию и возможности отправителя. Суть именно в открытке. Скорей всего у каждого в детстве была коробка с советскими открытками. Вспомните, какие они были? Одинарные, с разлинееной как конверт обратной стороной и местом под марку. (Раньше семьи часто посылали друг другу поздравления и весточки.)Вот это и есть почтовая открытка.
Я просто выясняю наперед как правильно отправить, если еще раз рискну участвовать. Как выглядит открытка я уже поняла, а вот на счет конверта не очень Я красивые зимние марки наклеила на конверт.
Как выглядит открытка я уже поняла, а вот на счет конверта не очень Я красивые зимние марки наклеила на конверт.
Взагалі, марки приклеюють прямо на листівку, підписують і відправляють. АЛЕ, вони не завжди доходять Тому в рамках обміну дозволяється вкладати листівку в конверт, щоб можна було відправити рекоменованим листом і по номеру треку відслідити його, таким чином.
Ууух, дівчата, в наступному обміні напишу ще детальніше все-все
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Урааа, теперь я знаю кто мне отправил милейших енотиков Marisabel', спасибо тебе огромное ещё раз! Mira o Cet, спасибо за этот обмен, мне очень понравилось