Доброго дня! З вами Катерина, кваліфікований консультант з фітотерапії
Я можу зробити Вас більш здоровою та красивою людиною! А головне - щасливою і задоволеною собою ⚘ Натуральна продукція по догляду за тілом, обличчям і волоссям ⚘ Натуральна продукція по догляду за домівкою ⚘ Натуральна продукція для дітей ⚘ Лікувально-профілактичні фітокомплекси для підтримки здоров'я ⚘ Продукти для здорового харчування ⚘ Корисні солодощі
✆ Зв'язатися зі мною можна за телефоном +380502313759 (+вайбер/телеграм)
Всім доброго дня! 21го квітня запрошую всіх на еко-ярмарок в Обласну Бібліотеку (на Малому ринку). Ви зможете познайомитися з нашою продукцією, дещо навіть спробувати Буду рада бачити всіх з 10 до 18 години Наш столик на 5му поверсі. Ще й зарядку зробите, поки підніметесь
Катюша, довго йшла в темку.але ось дійшла. хочу залишити відгук про: 1. умивачку Ніжний фітомус для вмивання. як і перші декілька днів, я досі ним задоволена. щодня користуюсь тільки ним. не потребую додаткового вмивання, чи зволоження! мою туш тільки цей фітомус змиває повністю! 2. Шампунь серії Медова. дарувала свекрусі на 8 березня. вона скаржилась, що часто мила голову і жирніло волосся швидко. з цим шампунем набагато рідше миє і волосся їй подобається. 3. Ну і наш фаворит по витраті грошей - пастила фруктова))) мала замість смачненького перед і після тренувань їсть. жодного цукру, і не важко на шлунок. рекомендую!!!