Пропоную зібрати замовлення по насінню і іншим товарам з сайта https://agro-market.net Мінімальне замовлення: 1000 грн Мета сп: купити оптом і зекономити на доставці Орг.збір: 20 % Ростовки: немає Гарантії:
Мы предоставляем гарантию на все товары в течении 14 дней после покупки (согласно законодательству Украины). Но если у Вас возникла сложная ситуация с товарами из заказа уже после этого срока - пожалуйста, обратитесь к нам и мы попытаемся решить вопрос. Мы заинтересованы в получении Вами хорошего результата, поэтому, если посадочный материал вызвал сомнения, необходимо сразу обратиться к нам для незамедлительного разрешения вопроса.
Повернення і обмін: поставник повертає гроші, якщо скаргу подати вчасно і згідно правил сайту. Умови оплати: передоплата на карту ПБ Сроки доставки: 1-3 дні з моменту оплати товару Раздачи: по неділях на Метабанку ВАЖЛИВО: якщо ви замовляєте за акційною ціною (а вони можуть змінитись щосекунди), звертайте на це увагу (пишіть бажану ціну, або що товар хочете тільки за акційною ціною). тоді перед замовленням я буду вам писати для підтвердження ціни. якщо ви не скоректуєте замовлення, буду замовляти за цінами, актуальними на момент відправки замовлення поставнику! Приймаю замовлення тільки на те, що є "в наявності". передзамовлення всена-2021 не збиратиму. Без номера телефона в пп замовлення не приймаю!
Вже сьогодні ми можемо підготуватись до нового сезону. Хтось садить насіння на розсаду, хтось готує теплиці. ближче до весни товар на сайті розкуповують з надзвичайною швидкістю. давайте будемо першими!
larka,доброго дня! Дівчата! Для підтвердження замовлення, кидайте номер телефона в лс. На момент замовлення може чогось не бути!меніпотрібен оперативний зв’язок з вами;)