Santanella,Лена,добрый день.Хочу написать отзыв про биогель.Я его уже брала.... В этот раз появились новшества: 1. Новая бутылочка-как по мне , удобней стеклянной-пластик тяжело разбить. 2. Объём больше на 10 мл, а цена та же - мелочь,но очень приятная! 3. Добавили в состав Алое-вера,тоже прикольно-не так сушит кожу. В общем одни плюсы...Я довольна ! Спасибо,Лена,за чудесую СП! А на фото можно поменять бутылочку
Natali79, добрий! Щодо пластику... Навпаки, будьте обережними. Він досить тонкий Мені у посилці вперше за весь час приїхали розбиті баночки, аж 3 шт Фото ніяк не зміню, на вихідних зроблю Постачальник мене не попередила про зміну тари, був свого роду сюрприз на пошті. Не зовсім приємний Дякую за відгук!
Мишка Гамми, дякую за заказ! Теж спробувала на собі оновлений гель, мені подобається більше, ніж той, що був без алое Не сушить шкіру, може тільки трішки, але я одразу наношу крем чи олію якусь корисну