Дорогие форумчанки,предлагаю Вам приобрести для себя и своих деток литературу! А также канцтовары и игрушки! В прошлом году вела уже СП по этому магазину!
Сайт: http://bookopt.com.ua/ Много учебной литереатуры,что очень актуально в предверии нового учебного года!
Условия СП:
1. Минимальный заказ 1000 грн. 2. Ставка СП: 18%. Копейки округляю в большую сторону. Оплата: 100% на карту Приват банка в течение суток после подтверждения наличия на складе. 4. Сроки доставки: 2-3 дня со дня предоплаты поставщику. 5. Раздачи: Металлургов.По договоренности Шевченковский. 6. ВАЖНО!
Не забранные заказы в течение 1месяца, после основной раздачи ,буду выставлять на благотворительность(без возврата денег вам)! Без обид,но хранить ваши вещи по 3 месяца у меня нет возможности!
Увага! Продаж ручок, олівців, зошитів здійснюється упаковками. Обкладинки для зошитів - кількостями, які кратні 10.
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Із цієї книги ви дізнаєтеся про вірного друга та незамінного супутника людини - коня. Ці граціозні створіння продовжують дивувати нас своїм розумом, відданістю і фізичною силою протягом 6 000 років, і спеціально для любителів коней були зібрані найцікавіші відомості про масті,породи, особливості догляду та утримання коней. Прочитавши нашу книгу, ви станете на один крок ближче до цих шляхетних і красивих тварин.
2. Паперові міста
Видавництво: Країна мрій Київ
Автор: Джон Грін
Усе життя Квентин був здалеку закоханий у свою дивовижну сусідку - Марго Рот Шпігельман. Тож коли вона, одного дня відчинивши знадвору вікно в його кімнату, прокрадається в його життя, втягуючи в неймовірні пригоди, Квентин не може їй опиратися. Але ніч пригод закінчується, і на другий день у школі Квентин з’ясовує, що загадкова Марго таємниче щезла. А незабаром виявляється, що Марго залишила для нього підказки, і тепер саме він має відшукати дівчину, яку йому здавалося, він так добре знав...
3. ЧОМУЧКИ. Ілюстрована енциклопедія.
Видавництво: Країна Мрій
Автор: Паркер С., Вільямс Б.
Енциклопедія побудована у формі запитань і відповідей. Містить інформацію із різних галузей знань, багато ілюстрацій.
4. Велика розмальовка з цифрами
Видавництво Старого Лева
Автор: Еріка Гаррісон
Ця розмальовка забезпечить вам кілька годин барвистого щастя. Хутчіш хапайте кольорові ручки чи олівці і беріться до справи!
5. Мова кохання
Видавництво: Країна мрій Київ
Автор: Алан і Барбара Пізи
У цій книжці , ви дізнаєтеся, як скористатися мовою тіла, щоб знайти собі пару, як підготуватися до першого побачення і вечірки, як поводитися на швидкому побаченні, як уникнути проблем у спілкуванні, а також про секрети успішних стосунків. Ця книжка допоможе вам оволодіти мустецтвом залицяння , знайти своє кохання і домогтися довготривалих стосунків.
Іноді дитячі мрії збуваються. Дагні керує найбільшою в країні залізницею. Генк запроваджує революційну технологію в металургії . Елліс перетворює Богом забуту землю на промисловий рай. У їхніх руках - наймогутніші корпорації, що від них залежить доля країни. Вони сучасні атланти.
7. Атлант розправив плечі. АБО-АБО (частина 2)
Видавництво: Наш формат
Автор: Айн Ренд
Країна стрімко летить у прірву: моторошна криза охоплює всі царини людського життя. Псевдовчені наполегливо пропагують: мислення - це ілюзія, пошук будь-якого сенсу - абсурд, і зрештою уряд оголошує мораторій на розум. Талановиті підприємці безслідно зникають, кидаючи своє виробництво напризволяще або знищуючи його. Головні герої роману - відчайдушно намагаються відвернути катастрофу...
8. Руслан Сенечкін "Сніданки для дітей"
Видавництво: "Бурда-Україна"
Автор: Руслан Сенечкін
Це ретельно укладена добірка рецептів, упорядкована у співпраці з професійним експертом, лікарем-дієтологом. Основна тема книги - страви саме для сніданкового меню, проте у збірці є й цікаві рецепти домашніх десертів, печива, напоїв, салатів, святкових наїдків. Ці кулінарні ідеї легкі, не потребують складних інгридієнтів і можуть стати вашими улюбленими родинними рецептами.
9. Фломастери
Набір фломастерів. Призначені для письма, малювання та ескізів. Міцний пишучий вузол та якісні чорнила забезпечуть легке та м’яке малювання. Яскраві та насичені кольори.
10. Ножиці дитячі
Ножниці дитячі. Леза з нержавіючої сталі. Ергономічний дизайн. Зручна рукоятка. Ідеальні для використання у школі та вдома.