Вашій увазі пропонуються м’ясні, і не тільки, продукти власного виробництва. Виготовляються ці наїдки, бо в кумів Юри і Михасика давно була мрія готувати для людей. Звичайно хочеться їм мати свій ресторан, але то недоступне задоволення ближчі пару років. Формат в якому зараз це все робиться, дозволяє охопити більшу кількість людей і по всій Україні. Крім того більшість із того що ми робимо - це традиційні українські рецепти які дійшли до нас від пращурів і відточувались не одну сотню років. І як показала практика, прищеплювати любов до української культури набагато легше з ковбасою чим без неї. Завдяки використанню віковічних рецептів, техніки виконання, як в давнину, і виключно природних продуктів, наші наїдки мають дуже яскраво виражений смак тих інгредієнтів з яких вони виготовляються. Дуже часто наші ковбаси порівнюють із традиційними іспанськими чи італійськими, але це традиційні поліські ковбаси, котрі завжди готувались на Різдво і до Великодня.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 410 грн кільо. 50-75 грн. за паличку. Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки. Додам, що все робиться абсолютно без консервантів чи будь-яких інших домішок. Ми користуємось лише тим, що дає нам матінка природа. Такий підхід дає неймовірну перевагу у смакових якостях, але троха є недолік із тривалістю зберігання за невідповідних умов. Хоча недолік цей доволі аморфний, оскільки зазвичай наші наїдки з’їдаються в мить. Зазвичай в перший день, одразу після отримання. Дуже рідко доживають до наступного дня. Звичайно є люди, котрі можуть розтягнути задоволення на кілька днів. Але їхній силі волі і витримці можуть позаздрити герої Стетхема, Сталоне, Шварцнегера і ко.
М’яско, вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 40-120 грн. за шмат. Полядвиця, різана тонкими смужками аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.
Сало, вуджене на зимно, 200 грн за кільо. 25-50 грн. за кавалок. Звісно, із м’ясною прожилкою. Мариноване у справжніх спеціях, копчене на справжньому холодному диму. Ідеально для того, аби надати стравам природнього аромату диму. Сало вудимо чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Воно набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, чи улюбленому капусняку, гості подивуються звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища. А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 490 грн кільо. 75-95 грн. за паличку. Сиров'ялена кобаска із сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків кумівської колегіїї серед екперементальних (і не лише) видів. Цей вид пальцьопханої кобаси заслуговує, аби перед поїданням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібнішимим кубиками, а розмір кубиків відбірного м'яса збільшили вдвічі. Із трепетом і завмиранням, просимо до частунку…
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. То є дуже файний різновид ковбаси від кумів. Робимо ми її вже не вперше, тому що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса із ароматною гостротою. Незважаючи на те, що ковбаска видалась не геть полум’яною, як може здатись читаючи, що ми туди додали. Натомість прекрасний післясмак ароматного перцю чілі вам гарантовано. Це нове слово в гостроті.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Кобаска із пармезаном, ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і подекуди перетягує акцент на себе. Аби не було надто гостро, ми, вирахувавши відсоток солоності сиру, зменшили кількість солі у початковому фарші. Ну і гігантські кавалки добірного м'яса із поросячої дупці. До слова, у свинячій шинці - десятки м'язів, і в залежності від прижиттєвої активності, м'язи забарвлені від паперово-білого до темно-гранатового. Візьміть тоненьку скибку нашої ковбаски і придивіться крізь неї на сочеко... Інколи здається, що лише цих, не описаних у підручниках з кольористики, барв достатньо, аби бути ситим. Принаймні духовно...
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 450 грн кільо. 65-85 грн. за паличку. Приготована аналогічно ковбасі з пармезаном, з не меншою, а то й більшою кількістю наснаги та любови. Неперевершений аромат сиру Дор Блю буде приємно наповнювати усе ваше яство смаком, апетитом і бажанням долучитись до прекрасного. Раніше ми її вже робили і цього разу вдосконалили, з врахуванням побажань наших постійних клієнтів.
Пекельний перець зелений такий як взимку, у консистенції соусу. 50 грн. за баночку 250 мл. Це перець чілі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгpидієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат і гостроту. Стане в пригоді для поціновувачів гострого і приготування страв.
Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів. Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям, не бідкаючись про втрачене надаремно поросяче життя. Домашній, із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.
Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Кум Юрко то є чоловік з неоціненною жагою до прекрасного в гастрономії і не менш палкий прихильник експериментів. То що в нього ще руки золоті, то бонус. Ото так він усіх вразив своєю інтерпретацією традиційного французького рієту з качатини, що довів терени Львівщини до банального дефіциту качки. Але Юра не був би Юрком, якби не вигадав чогось оригінального... Отож вашій увазі наповнений традиціями Франції, досвідом поколінь українців і близькою до епатажу сміливістю Юрія Миколайовича, із його золотих рук до нас сходить шедевр гастрономії - рієт з індички. Це щось. Хоча ні. Це Щось з великої букви. Не знаю що зараз буде робитись з тими хто поціновував рієт з качатини, але більш ніж впевнений, що всі хто не наважувася скуштувати качачий рієт, через упередження чи брак сміловості перед невідомим, просто зобов'язані їсти його великими ложкам, щоб аж за вухами тріщало. Качка від індички доволі різниться, в основному тим, що качка літає сама, а індик хіба з допомогою доброго копняка. Так от, можна бути впевненим, що Юрко абсолютно знівелював своїми золотими руками цей фактор. Так само як своїми золотими ногами (футболіст він ще той), нівелює невміння літати не тільки індиків, але нечемних чи чужих, котів, малих і не дуже великих псів, всякого непотребу, як то невеличка дубова колода чи в недоречному місці залишений баняк/відро/мидниця. Смакуйте. Долучайтесь до вікових традицій та виплеканого досвіду справжнього гурмана.
Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.
Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів. Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкрашще смакують розігрітими на паровій бані.
Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Коли зі Львова приїздила тітка Естеля, самотня мамина сестра, яка все своє життя прожила заради нас, - я знав, що скоро на нашій кухні запахне. Запахне духмяною травичкою, яку в моїй сім'ї називають "томіжьо". Насіння нашого томіжьо теж приплило з Уругваю 60 років тому. Протягом цих років моя сім'я щороку його висаджує і збирає свіже насіння. Згодом я дізнався, що наше томіжьо - не що інше, як чебрець чи тим'ян. Проте є між ними одна невеличка різниця - 60 років безперервної пам'яті. Тітка даввала томіжьо не до всього, - тільки до коронних страв, цінуючи кожен листочок, як шафран у давнину... Коли я поступив на журфак, я почав жити у тітчиній квартирі. Нині я усвідомлюю, що та освіта, яку я отримав на мікроскопічній хрущівській кухоньці - значно правдивіша і цінніша за ту, яку імениті професори втовкмачували у мою макітру протягом п'яти років. Пучиро, чєляко, каляфльори з сухарями, чураско, флян, томіжьо, млинці з акацією, хліб з грису, рижова каша з корицею, гісо… Спасибі за це моїй тітці Естелі. В кінці весни минув її день народження. Наприкінці літа мине рік, як її більше нема. Для мене вона назавжди буде ароматом розтертого в теплих долонях одинокого сухого листочка томіжя... Сьогодні Шкварка ділиться з Вами коронною стравою тітки Естелі: язиком з томіжьо, тушкованим в овочах. Цією стравою ми розпочинаємо ділитися із Вами сокровенним.
Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Аби приготувати наші фірмові мариновані перепелині яйка, перш за все ми шукаємо кілька сотень вагітних перепілок. Збираємо їх до кола, розповідаємо масні анекдоти і показуємо ряд кумедних мініатюрок. У приступі сміху перепілки одночасно несуть яйка. Таким чином, усі яєчка виходять одинакової свіжості. Полупити за раз 800 яєчок, - нелегке завдання, для реалізації якого потрібен досвід, оптимізм і незламна віра, що нині ті яйка долуплятьсяІз цим завданням ідеально порається матуся Мірта. Тим часом ми відбираємо ароматні спеції, в серці яких палаючий вогник перчика. Краємо для смаку і краси трохи морквиці, часничку, чистимо медово-солодку цибульку-саджанку. Трохи часу, любові, згаданих інгредієнтів татоматного соку і наш пікантно-томатний маринад готовий! Для впевненості, - кілька годин стерилізації (адже консервантів і стабілізаторів ми не використовуємо). Ось і все. Незвично, пікантно, закусочно... Най смакує!
Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Нашу мариновану цибульку ми готуємо із дрібненької цибулі-сіянки, яка перед весною набрала максимум життєвої енергії і солодкого сонячного соку. Травлячи анекдоти і співаючи патріотичних пісень, шкваркарі годинами вручну чистять цибулини. Заливаємо її нашим фірмовим кисло-солодким маринадом, зафарбованим синьою капустою у фіолетовий колір. Спробуйте цю вишукану закуску, яка може легко конкурувати із оливками чи корнішонами. Нетрадиційний, космічний вигляд фіолетової цибульки робить її незамінним інгредієнтом різноманітних канапе на патичках.
Конфітюр цибульковий, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Класичний додаток до страв у французів, як то кетчуп в американців чи соєвий соус в китайців, готується з додаванням натурального вина. Застосовується, як додаток до сирної тарелі, страв з птиці чи поверх паштетів. Звучить безумовно трохи по-піжонськи, проте - неперевершено, навіть слів бракує, щоб описати наскільки смачно. Скуштуйте й ви! І вже буде про що побалакати, коли випадково доведеться їхати в одному купе і Юлією Висоцькою чи Джеймі Олівером. Ну, чи Рататуй випадково до мишоловки втрапить Поекспериментуйте - може, Ви відкриєте нове поєднання смаків.
Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів.Новинка!!! То є воструватий сос, проміжний між геть лагідним зеленим перцем, сосом вострим і пекельним перцем, який ми робили ще в кінці листопада-початку грудня. Було би злочином не скористатись прекрасною порою кінця весни і початку літа, коли ревінь сповнений весняного аромату свіжості. Своїми золотими руками і досвідченою головою кум Юрко вкотре втнув гастрономічного шедевра. Хто при нагоді на у вихідний день кохається у вилазці на природу, до озера, в лісок чи ба просто ставить мангал на власному подвір'ї, на якому шкваркочить свіже м'ясо, перетворюючись у амброзію... Чудовий гострий сос "Полум'яний ревінь" додасть витонченого солодкуватого аромату гостроти. Для ґаздів і ґаздинь, може дуже стати в пригоді для приготування страв, котрі потребують природної вражаючої своєю ароматністю гостроти.
Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Як то частенько трапляється в нашому житті, найпрекрасніші моменти життя відбуваються в дитинстві. На селі особливо. А коли це початок червня, одразу після останнього дзвінка... Попереду три місяці канікул! Погода починає тішити правдивим теплим літом, трава м'яка і насиченого, ще весняного, кольору. До перших врожаїв яблук, порічок, аґрусу, малини, вишні, черешні, груш, слив, аличі і т.д. ще доволі далеко. От тут то нам в пригоді і стає традиційний ревінь або румбамбар, як його називали ще мабуть прапрабабці моєї бабусі. В моєї бабусі був культ вирощувати все що тільки можна, від картоплі, до троянд, хризантем, півоній та гладіолусів. Тому землі оброблялось багато і дуже відповідально. Все квітло і пахло як ні в кого в селі. І румбамбар в нас був найчервоніший, найтовстіший і найсоковитіший. А під його листям я ще в десять років міг успішно сховатись навіть від дощу. І полюбляли ми його їсти в першу чергу свіжим, з цукром. Бабуся ж готувала нам з румбамбаром і пиріжки, і в борщ додавала, і в підливу. Але солодкий смак румбамбару з цукром забути неможливо. Сьогодні презентуємо вам квінтесенцію мистецтва робити традиційне варення. Мармуляда з румбамбару, це неперевершене поєднання свіжості весни і затьмарюючої солодкої насолоди. Беззаперечно сподобається панянкам і дітям. Ґоноровим чоловікам теж засмакує більш ніж. Бо для мене, наприклад, це приємний спогад дитинства, а для вас може стати новим незабутнім враженням, яке буде нагадувати про приємну пору навіть холодного зимового вечора.
Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Ми пильнуємо аби ґазди і ґаздині не тільки файно їли, але й файно готували. Спеціально для тих хто невпинно гарує і ніц не має часу на готування, ми створили абсолютно корисну річ - приправку до борщу. З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.
Конфітюр з трускавок. 46 грн. за баночку 250 грамів. "Не хлібом єдиним" (с) в інтерпретації Шкварки звучить - "Не м'ясом єдиним". Солодкі конфітюри від Шкварки вже встигли завоювати серця, і тендітних панянок, і ґонорових панів. Тому ми не змогли не скористатись можливістю, яку нам надала природа, і зробили для вас солодесенький Конфітюр з трускавок. Сповнений аромату червня, ще не палючого сонця і спогадів з дитинства. Почастуйте себе частинкою безтуробного літа.
Вишневий конфітюр, 46 грн. за баночку 250 мл. Продовження традицій конфітюроробства від Шкварки.
Словничок Кільо = кілограм Слоїк = банка Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене Вуджене на зимно = холодного копчення Кавалок = шматок, кусок Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику) Баняк = велика каструля Сос = соус Вострий = гострий Мармуляда = солодке варення Пильнувати = пильно стежити, приглядати Ґазда, ґаздиня = господар, господиня Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”. Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва. Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти. Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква Дефіляда = святкування Трускавки = полуниці Аґрус = крыжовник Порічка = червона смородина
Кому цікаво хто ми і звідки взялись - можете подивитись до нашої сторінки у Facebook - https://www.facebook.com/shkvarka. Там є відгуки і всіляка інша інформація.
Замовлення приймаються в приватні повідомлення або за телефоном 0685072222.
По Україні доставка Новою поштою. Оплата на картку Приватбанку або оплата при отриманні.
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Смачного! І на здоров'я!
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Последний раз редактировалось Кума Шкварка 02 ноя 2015 01:20, всего редактировалось 1 раз.
Кума Шкварка,Принимайте заказик: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. 1 палочка Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана поліська. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА! - 1 палочка Бекон добірний. 300 грн. кільо, шматки від 300 грам до 3 кг. - 1 кг Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. - 1 палочка Сир твердий козячий Папер. 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. НОВИНКА! если можно половинку головы. Если нет, то возьму целую
Замовлення сьогодні виїжджає)
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Кума Шкварка, вчора отримали посилочку, сьогодні скуштували ковбасу традиційну пальцьопхану и м'яско вуджене на зиму - мені дуже сподобалася ковбаска, а чоловікові - м'яско, але сказав, що гріх його без пива їсти Дякуємо за смаколики
Шановне панство, вітання вам з Галичини!) Маємо свіжу лєґуміну до м’яска та шашлику – кисло-солодкий соус, який ми назвали «Весела сливка». Чого вона така весела? Ну, бо їй в житті пощастило, як мінімум тричі. По-перше, вона могла просто зогнити на дереві, не бути купленою чи вродитися дуже кислою. Усього цього з нею не трапилося, що вже є беззаперечним успіхом. Однак, найбільше щастя цій сливці випало потрапити до вправних рук нашого гурмана – кума Михайла. Кілька годин кулінарних чарів і маємо фантастичної смакоти соус – не дуже гострий, з яскравим кило-солодкавим сливовим смаком. Вважайте, не закохайтеся. Можна їсти просто ложкою. Весела сливка за мить до того, як стати соусом
Та це ще не все. Бо маємо ще одну новинку. Називається вона Тісто від бабусі Марусі. Це найсправжнішіша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. Головна її особливість - зроблена на свіжознесених домашніх яйцях. Виглядає цей процес приблизно так. Спочатку курочки несуть яйка, на основі них бабуся замішує тісто, ретельно розкатує великі паляниці, трохи їх підсушує, а потім нарізає на смужки і знову підсушує. Через добу тісто готове до мандрівки. Найкраще смакують із бульйоном, звареним на домашній птиці.
Та і це ще не все)))) Тут одразу почну з фотографій:
І ще одненька:
Без зайвих слів: сиров'ялені качині грудки та ніжки знову зазирнули до нашого асортименту, щоб затриматись там зовсім ненадовго, але надовго вкрасти ваш спокій)
Цього тижня в асортименті: Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА! Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів. НОВИНКА! Сиров'ялені качині ніжки, 490 грн. кільо. Сиров'ялена качина грудка, 400 грн. кільо. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 65-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана поліська. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА! Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА! Бекон добірний. 300 грн. кільо, шматки від 300 грам до 3 кг. М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 55-90 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Сир твердий козячий Папер. 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. НОВИНКА! Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів. Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222.
Сиров'ялене: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 65-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана поліська. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку.
Вуджене на зимно: М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 55-90 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Бекон копчено-в'ялений. 300 грн. кільо. Шматки від 300 г до 3 кг.
Сир: Сир твердий козячий Папер. Виготовлений з домашнього непастеризованого молока. Витримка - 4 місяці!!! 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. НОВИНКА!
Солодкі конфітюри, джеми: Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Гостреньке: Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА! Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Пекельний перець червоний. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
На хлібчик: Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів.
Овочеві закуски: Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Товчені томати з перцем. 30 грн. за слоїк 250 грамів. НОВИНКА!
До першого: Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів. НОВИНКА!
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Последний раз редактировалось Кума Шкварка 18 авг 2015 17:27, всего редактировалось 1 раз.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Добридень, шановне панство. Це вже стало не те, що звичкою, а приємною необхідністю для душі щось написати для вас. Зазвичай ми пишемо про новинки, наші експерименти і досягнення. Ось і сьогодні можна підвести короткі підсумки трудового літа, яке на своїй фінішній прямій розігналось на повну потужність, як належить бігунам перед фінішем. Літо для Шкварки було дуже плідним. В нашому меню з’явилось багато фруктових і овочевих лєґумінів, якими ми будемо ділитись з вами протягом зими. Це мармуляда з румбамбару, полуничний, вишневий і чорничний конфітюри, джеми з абрикосів та чорної смородини, вареннячко з аґрусу та порічок . Порадували ми себе і вас гострими соусами Полум’яний ревінь, Пекельними перцями зеленим та червоним. Ще зараз в меню є кисло-солодкий соус «Весела сливка». Він такий смачнючий, що їла би його ложками! Ще одним літнім завданням для нас було стати ближчими для вас. Наші смаколики можна придбати вже у кількох крамничках міста Львова та Києва. Кілька кав’ярень Львова і Києва вам запропонують м’ясні тарілки з нашим ковбасками. Плануємо зробити для зручності інтерактивну мапу. Тож ми з вами добре попрацювали! А оскільки кожну добру працю має бути добре винагороджено, збираємось своїм невеликим-немалим колективом, з родинами, дітлахами на невеличкий корпоративний захід. Будемо там активно відпочивати, ласувати доброю їжею, підводити підсумки та планувати майбутнє. Якраз небесна канцелярія повідомляє про спад спеки вже у вівторок, саме коли ми ненадовго відійдемо від екранів комп’ютерів, пакувальних столів, морозильних камер, кухонних плит, ножів і свинячих тушок. Приймаю ваші замовлення на березі озерця посеред соснового лісу, а у четвер повернусь - і швиденько ус вам повідправляю!
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Кума Шкварка писал(а):
[b]Сиров'ялене: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 65-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана поліська. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку.
Вуджене на зимно: М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 55-90 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Бекон копчено-в'ялений. 300 грн. кільо. Шматки від 300 г до 3 кг.
Сир: Сир твердий козячий Папер. Виготовлений з домашнього непастеризованого молока. Витримка - 4 місяці!!! 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. НОВИНКА!
Солодкі конфітюри, джеми: Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Гостреньке: Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА! Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Пекельний перець червоний. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
На хлібчик: Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів.
Овочеві закуски: Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Товчені томати з перцем. 30 грн. за слоїк 250 грамів. НОВИНКА!
До першого: Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів. НОВИНКА!
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Кілька місяців ми чекали цього моменту. І ось, презентуємо вам новий шедевр від гуру ковбасних справ діда Миколи - сиров'ялену пальцьопхану ковбасу з багном! Так-так, саме з багном! А ще його називають багон, багун, богульник. Це вічнозелена рослинка родини вересових, що росте в сосновому лісі на Поліссі, біля хати діда Миколи. Ковбасці ця травичка надає неперевершеного аромату і пікантного смаку.
Запрошуємо посмакувати ковбаскою з багном. Вартість палички в середньому 70 грн. Ціна за 1 кг - 450 грн.
Замовлення в приватні повідомлення, або на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com або за тел. 0685072222. По Україні розсилаємо Новою поштою.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Доброго вечора, пані та панянки) Щиросердечно вітаємо всіх нас з Великим святом, Днем Незалежності, яке маємо щастя і можливість сьогодні святкувати! Як і всяк у такі дні для держави підбиває підсумки пройденого шляху та намічає плани на майбутнє, Шкварка також переосмислила прожите і напрацьоване, перебуваючи на невеличких канікулах минулого робочого тижня. Шкварка мала натхнення трішки відпочити. Організувались ґонорово. Від'їхали парканайціть кільометрів від Львова до файного соснового лісу з озерами. Дегустації новинок - це само собою. Але було набагато цікавіше перевірити навички рибалок Шкварки. Результат був неочікувано неперевершеним.
Спочатку фото перших двох коропів, на ранок першого дня. То дід Микола, тато кума Юрка. То він навчив хлопців робити пальцьопхану ковбасу. Потім за наступну добу ми вловили ще 5 коропів - таких, більших і доволі більших.
На цьому фото - кум Місько. Ідейний натхненник, мозок Шкварки і її душа. Важить добрих 120 кг. То уявіть собі скільки важить риба зважаючи на його фон. ))) (Вибачте, що вбрані не в краватки, а так - по-озерному)
Ловилось це все от в такій баюрці:
До слова, рівень води через посуху впав майже на пів метра і посередині озера там доброму хлопові по груди. Загалом було дуже файне рибальство. Місцеві "сторожі" два дні не хотіли вірити і говорили, що ми рибу із собою привезли. ))) А хто ж повезе з собою рибу, якщо Шкварка готує найпрекраснішу ковбасу (і не тільки), як мінімум, в Україні.
Тож, повернемось до висновків. Ось що ми вирішили. Ми продовжуємо експерименти з в'яленням і копченням свинини! Можливо, стане сили на яловичину. Будемо розробляти нові м'ясні консерви. Дасть Бог, випаде дощ і будуть гриби - тоді в нашому асортименті з'являться грибні смаколики. Сезон овочів-фруктів поступово добігає до кінця, тож результати експериментів - не за горами.
Презентуємо нашу останню солодку новинку - варення з драпаків. Мало хто впізнає по тій назві, що воно таке)) А так в деяких районах Львівщини називають ожину - дійсно ж драпається шалено!
Тож, разом з десертом з драпаків цього тижня можемо потішити наступними смаколиками: ------Сиров'ялене: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном). 450 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА!!!
-------Вуджене на зимно: М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 40-70 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Бекон копчено-в’ялений. 300 грн. кільо, шматки від 300 г до 3 кг.
-------Сир: Сир твердий козячий Папер #Сирнімандри. Виготовлений з домашнього непастеризованого молока. Витримка - 4 місяці!!! 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. НОВИНКА!
-------Солодкі конфітюри, джеми: Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з драпаків. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!! Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів.
--------Гостреньке: Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Пекельний перець червоний. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
---------На хлібчик: Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр цибульковий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
---------Овочеві закуски: Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Товчені томати з перцем. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
----------До першого: Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів. НОВИНКА!
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222.
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Доброго часу доби, добродійки Ось і настав останній день літа. І хоч погода обіцяє нам не нагадувати, що у календарі - вже осінь, а все ж у житті багатьох людей зміни будуть відчутні. Наприклад у матерів, бо знову ранні підйоми, щоб встигнути зібрати себе та дітлахів до школи і садочків. Та й тати мабуть беруть участь у прокиданні дітей Бажаємо усім школярикам, їх батькам великого натхнення, такого, щоб усе пов'язане зі школою сприймалось як свято!Вітаємо також студентів, новоспечених і бувших! Яку чудову пору життя ви зараз проживаєте! Ееех! А уявіть собі, у когось це вперше! Перший раз - в перший клас))) Наприклад, у вашої слуги - Куми Шкварки. Зізнаюсь, трохи моторошно мені)))) Новий етап в житті, новий колектив у донечки, нові "притирання" і встановлення позицій, нові друзі і нові закоханості А тим часом нагадала собі історію однієї поціновувачки наших смаколиків, яка знайшла стимул для дитини готуватись до ненайулюбленішого предмету в школі. Кілька шматочків нашої пальцьопханої ковбаски спрацювали краще, ніж "кіндери", "снікерси" чи чіпси! Тож, мамочки, ковбаса вам в поміч! Запрошуємо почастуватись нашими лєґумінами з нагоди 1 вересня, перших "шкільних" вихідних та просто заради доброго настрою) ------Сиров'ялене: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном). 450 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА!!!
-------Вуджене на зимно: М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 40-70 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Бекон копчено-в’ялений. 300 грн. кільо, шматки від 300 г до 3 кг.
-------Сир: Сир твердий козячий Папер #Сирнімандри. Виготовлений з домашнього непастеризованого молока. Витримка - 4 місяці!!! 360 грн. кільо, 400 грн. за голову.
-------Солодкі конфітюри, джеми: Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр чорничний. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з драпаків. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!! Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів.
--------Гостреньке: Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Пекельний перець червоний. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. ---------На хлібчик: Шкварки з розмарином. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр цибульковий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
---------Овочеві закуски: Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Товчені томати з перцем. 30 грн. за слоїк 250 грамів. ----------До першого: Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів.
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222. Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Доброго ранку! Сьогодні четвер, а значить, чергова порція смаколиків потрапляє у стрічку новин. Маємо для вас не мало, а швидше чимало новинок. Поїхали! Аджичка "Солодка парадичка". Так називають на мальовничому Закарпатті томати. Сезон помідорчиків і перців подарував нам солоденьку і злегка гостру аджику. Сливовий джем поповнив нашу солодку колекцію, яка налічує тепер 9 видів. Джем просто фантастичний! Ранкові пухкенькі оладочки з сливовим джем і ложкою сметани потішить усю родину) Паштет із півника "Укірукук")) Під час вигадування назви думки у шкварчан сильно розділились, адже жіноча частина хотіла наголосити на ніжності паштету, а хлопам би тільки посміятись))) Світленьке ніжна куряча грудинка, трішки печніки, свинного жирку - смачне і естетично гарне поєднання. Паштет "Індик Шпиндик". Продовжуємо лінійку індичих лєґумінів. І сьогодні маємо їх аж два. Дієтичні тельбухи пана Індика дуже гарно здружились з морквочкою та іншими секретними інгредієнтами. Шкварки з індика! Чого-чого, а цього багато точно не з'їси як би не хотілось. Смачно і дуже поживно)) Ідеальна компанія до чарочки горівки. А тепер весь "модельий ряд": --------Сиров'ялене: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 55-85 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 65-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном). 450 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку.
-------Вуджене на зимно: М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 40-70 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Бекон копчено-в’ялений. 300 грн. кільо, шматки від 300 г до 3 кг. (попереднє замовлення на понеділок) -------Сир: Сир твердий козячий Папер #Сирнімандри. Виготовлений з домашнього непастеризованого молока. Витримка - 4 місяці!!! 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. -------Солодкі конфітюри, джеми: Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з драпаків. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр чорничний. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Сливовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!!
-------Гостреньке: Аджичка «Солодка парадичка». 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!! Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Пекельний перець червоний. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів.
-------На хлібчик: Конфітюр цибульковий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет «Індик Шпиндик». 44 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!! Паштет із півника «Укірукук». 48 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!! Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки з індика. 35 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА!!! Шкварки з розмарином. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. -------Овочеві закуски: Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Товчені томати з перцем. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
-------До першого: Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів. Це найсправжнішіша, найнатуральніша і найдомашніша локшина. Головна її особливість - зроблена на свіжознесених домашніх яйцях. Виглядає цей процес приблизно так. Спочатку курочки несуть яйка, на основі них бабуся замішує тісто, ретельно розкатує великі паляниці, трохи їх підсушує, а потім нарізає на смужки і знову підсушує. Через добу тісто готове до мандрівки. Найкраще смакують із бульйоном, звареним на домашній птиці.
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222. По Україні доставка Новою поштою. Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Чекайте на фотозвіт про те, як Шкварка Україну в Нідерландах на посольському ярмарку представляла!
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Добридень, шановна громадо, любі друзі)Хочемо поділитись з вами нашою маленькою гордістю, адже ми разом і в горі, і в радості, і так до самої старості Днями ми мали честь бути представниками України на фестивалі Embassy Festival 2015, що відбувався у місті Гаага у Нідерландах. Разом із представниками ГО "Українці в Нідерландах" ми знайомили мешканців та гостей міста із культурою, традиціями та кухнею нашої країни. До нас завітали дипломати багатьох країн світу і кожен з них скуштував наших пальцьопханих ковбас, вудженого на зимно сальця, шкварок та пекельних перців. Що і казати - всі люблять українське сало! Тож ми продовжуємо розширювати кордони, несучи українські національні гастрономічні традиції. Нам важливо, щоб Україну у світі знали як країну, що вміє і виробляє якісний продукт, що ми сильна, працьовита і самодостатня нація! Слава Україні!
Посол України Олександр Горін частує нашою пальцьопханою Посла Китаю
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 4