Відділення проктології Високоспеціалізоване відділення, що надає консультативну та стаціонарну допомогу хворим з колопроктологічними захворюваннями. Виконується повний спектр колопроктологічних хірургічних втручань. Відділення оснащене сучасною діагностичною та лікувальною апаратурою, укомплектовано висококваліфікованими кадрами.
При лікуванні використовуються сучасні мініінвазивні методи операцій, що дозволяє: - знизити до мінімуму травматизацію тканин та післяопераційний біль - скоротити строк перебування пацієнта в стаціонарі - прискорити повернення пацієнта до активного життя
Хочу оставить свой отзыв. Попал папа в отделение проктологии 10.07.2020, случай был запущеный уже. Николай Дмитриевич сделал операцию, после объяснял все моменты, которые возникали в ходе реабилитации. Вечером после операции были сильные боли, в восемь вечера позвонили доктору, и в отличии от многих докторов которые и не подумали бы брать трубку, Николай Дмитриевич взял, объяснил все и успокоил. Побольше бы таких врачей! И пару слов про отделение, давно такого не встречала, все начиная от медсестер и заканчивая санитарками были позитивно настроены, никаких криков, требования денег не было. Ещё раз, хочу сказать, спасибо заведующему как специалисту своего дела, и как менеджеру своего отделения.
Хочу присоедениться к благодарным отзывам . Николая Дмитриевича уже многие знают , не только в Запорожье . Профессионал, который нацелен на результат . Плюс к этому его Человеческие Качества . Весь коллектив отделения видимо подобран .так. что пациент не ощущает себя "больным "
Був на приймі у завідуючого відділення (Постоленко). Грамотний лікар, прописав правильне лікування. Хоча частіше в нього мало часу, але він спеціаліст.