фланель пеленка- 90*75 - 22 гривень ситець 95*70 - 15 гривень. б"язі 90*75 - 17 гривень. А також водонепроникаємі пеленки по 50грн. Тепла постіль із байки. Ціна залежить від розміру.
Наматрацники любого розміру.Ціна на стандартні розміра тут. 70*200 - 90 гривень 80*200 - 100 грн. 90*200 - 110 грн. 120*200 - 140 грн. 140*200 - 160 грн. 160*200 - 180 грн. 180*200 - 200 грн. 200*200 - 220 грн Наматрацник складається з трьох слоїв: двох слоїв поликоттона и слоя сіліконизірованного (антиалергенного) волокна, простеганних між собою в виді фігурних ромбів и зафіксований по кутам спеціальними резиновими кріпленнями. Матеріал не виділяє пилу і не визиває аллергії, володіє високими теплозберігающими здібностями. Придає матрасу додаткову мягкість. Прекрасно захищає матрац від механічних пошкоджень, забруднення. Легко знімається і вдягається. Можна прати в пральній машинці.
А також пошию захист на дитяче ліжко.
Последний раз редактировалось Romo4ka 24 ноя 2014 23:17, всего редактировалось 13 раз(а).
Romo4ka,доброго дня!Хочу замовити у Вас декілька комплектів постільного. Скажіть будь-ласка, асортимент тканин тільки ті, що в першому повідомленні, чи є ще якісь?? А то я бачила в темі просто є дуже гарні тканини, яких немає в стартовому повідомленні Заздалегідь вдячна
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
Romo4ka,доброго дня!Хочу замовити у Вас декілька комплектів постільного. Скажіть будь-ласка, асортимент тканин тільки ті, що в першому повідомленні, чи є ще якісь?? А то я бачила в темі просто є дуже гарні тканини, яких немає в стартовому повідомленні Заздалегідь вдячна
Маю ще деякі, напишіть мені в Пп Ваш емейл і я скину що маю по тканині, і може розміри, щоб я прикинула чи вистачить тканини, бо тепер багато замовлень.
-- 16 дек 2014 19:08 --
shinshil писал(а):
Romo4ka, привет. А можно сшить простынь размером 3*3 метра? ткань интересует плотный хлопок хорошего качества цвет не особо важен
Тканина у мене вся має плотність 130, простинь таку можна зшити, але вона буде доштукована з одної сторони, бо тканина має ширину 220, а потрібно 300см.
Romo4ka, привет. А можно сшить простынь размером 3*3 метра? ткань интересует плотный хлопок хорошего качества цвет не особо важен
Тканина у мене вся має плотність 130, простинь таку можна зшити, але вона буде доштукована з одної сторони, бо тканина має ширину 220, а потрібно 300см.[/quote] а можно добавить ткань с двух сторон? как раз выйдет так, чтобы шов был по бокам кровати, чтоб не спать на нём. и подскажите пожалуйста сколько это будет стоить с тканью?
_______________________________ не рахую втрати і не питаю порад