Девочки, в больницах Запорожья уже регистрируют эту пневмонию
-- Добавила(л) через некоторое время --
В Україні розпочалася епідемія високо патогенного грипу A/H1N1. Про це в інтерв’ю УНІАН заявив міністр охорони здоров’я України Василь Князевич. За його словами, вчора у Тернополі, за участі провідних фахівців, відбулася нарада.
“За попередніми результатами, ми констатуємо, що Україна увійшла у світову пандемічну зону, і (в країні) починається епідемія Каліфорнійського грипу, або грипу A/H1N1,” – зазначив В. Князевич.
Він додав, що в країні буде створено надзвичайну протиепідемічну комісію, вжито протиепідемічні, карантинні заходи. “Я буду доповідати керівництву держави про ситуацію, яка вийшла за межі епідемічного порогу. Напевно розглядатимуться питання карантизації чи подовження канікул у школах та інститутах. Ми звертатимемось до населення з рекомендаціями обмежити відвідування громадських зібрань”, – сказав В. Князевич.
Кактуся да про каждый нас пункт ясно... просто страшно...я в больнице работаю...к нам уже больные приходили...получается....высокая вероятность заразиться
-- Добавила(л) через некоторое время --
Врачи говорят, что лечить нечем, нет ни одного случая в Украине, чтобы больного вымеличи Препаратов от этого гриппа в Украине нет, и не будет.... Лечат только симптомы.... То есть не дай Бог кто-то заболеет именно этим гриппом. или пневманией....вылечить практически нереально...Только за счет иммуной системы..
Симптомы обычные - температура, кашель....поражает легкие... Люди умирают именно от отека легких.. Кроме того, к нам массово едут жители западной Украины... Ситуация реально сложная.. Делать прививки уже слишком поздно...